HOROSCOP: Lucrurile care te fac nefericită, în funcţie de zodia ta

Pentru unii, fericirea e foarte usor de atins, pentru altii aproape imposibil.

21 mart. 2017, 15:55
HOROSCOP: Lucrurile care te fac nefericită, în funcţie de zodia ta

Berbec

Esti nefericita pentru ca esti prea competitiva si concentrata pe atingerea obiectivelor tale. E foarte bine ca iti setezi idealuri si visuri, dar nu te lasa consumata in procesul de atingere a lor. Ai grija sa te bucuri de prezent si de realizarile pe care le ai acum. Asta te va ajuta sa te bucuri si mai mult de succesul de care vei avea parte in viitor.

Taur

Nu esti asa de fericita pe cat ai putea fi pentru ca te-ai afundat in rutina si iti este frica sa incerci lucruri noi. Nu iesi in oras sau nu desfasori alte activitati in afara celor pe care esti obligata sa le faci. Daca nu vei iesi din zona ta de confort si vei face exact aceleasi lucruri mereu, o sa ai de suferit. O sa vezi cat de plin de energie si viata te vei simti daca renunti la rutina.

Gemeni

Starea sanatatii tale ar putea sa fie cea care te impiedica sa fii fericita. Ar fi imperios necesar sa te ocupi de acest aspect si sa cauti ajutor profesionist, in orice problema ai avea. Este foarte probabil sa nu dispara de la sine, ci doar sa se agraveze, asa ca nu amana rezolvarea acestei probleme. Odata scapata de ea, si starea ta de spirit va fi alta.

Rac

Tot ce te tine pe tine nefericita este ca ai inca in minte esecuri din trecut si relatii care te-au facut sa suferi. Nu ai reusit sa te desprinzi de aceste momente dureroase si ele sunt principala cauza a nefericirii tale de acum. Cand te vei desprinde de trecut, mintea ta va deveni mai libera si mai optimista.

Leu

Chiar daca ai poate doar cateva momente in care esti nemultumit de viata ta, si in rest esti bucuros cu ea, acele cateva nopti de indoieli si framantari, sunt destul de reci. Tinzi sa te inchizi in tine, cand se intampla asta, cand ar trebui sa faci exact opusul. Apeleaza la oameni si exteriorizeaza toate acele sentimente pe care le tii ascunse.