Horoscop: Luna Plină în Rac pe 12 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Nu aduce anul ce aduce luna plină în Rac. Pe 12 ianuarie, satelitul care guvernează zodia Rac se va afla chiar în acest semn. Efectele lunii pline, din punct de vedere astrologic, sunt nenumărate. Nu toate zodiile sunt influenţate în acelaşi mod de vibraţia Lunii. Cele mai afectate sunt zodiile de pământ şi de apă.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 14:00
Horoscop: Luna Plină în Rac pe 12 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

ZODIILE DE APA

RAC – Racul este guvernate de Luna Plina, iar atunci cand satelitul Pamantului ii tranziteaza sectorul natal este extrem de avantajat. Racul va invata sa fie mai atent la dorintele celor din jur. Din punct de vedere profesional, Luna Plina ii aduce numai vesti bune.

SCORPION – Scorpionul cade pe ganduri si incearca sa afle unde a gresit de sufera atat de mult. Multe din raspunsurile cautate vor veni unul dupa altul. Trebuie doar sa fie atent la ce se intampla in jurul sau. Totul are o rezolvare!

PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti devine ceva mai sensibil. Il vor supara pana si cele mai inofensive glume. Trebuie sa incerce sa nu mai puna totul la suflet.

Citeşte şi  Horoscop: Iată cele 4 zodii de oameni ambiţioşi şi puternici

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Berbecul va trai cateva zile de confuzie. Unele persoane il vor face sa creada ceva, altele ii vor oferi o alta perspectiva a realitatii. Va fi nevoit sa faca o alegere de viata si de moarte.

LEU – Leul continua in aceeasi pasa proasta. Luna Plina intensifica sentimentul de singuratate. Nativul de foc nu scapa de tendinta de a se izola, o idee care nu ii aduce beneficii pe termen lung.

Citeşte continuarea pe Revista Teo