Horoscop. Luna Plină în zodia Peşti. Cum te afectează

Luna Plină reprezintă opoziţia dintre Soare şi Lună, un aspect aparent tensionat, dar care îţi poate oferi şi unele beneficii.

27 aug. 2015, 16:10
Horoscop. Luna Plină în zodia Peşti. Cum te afectează

De această dată, Luna plină de pe 29 august 2015 se va afla în zodia Peşti, un semn al compasiunii, al fanteziei, al viselor şi al spiritualităţii.

Este unul dintre aspectele care îţi poate oferi o stare interioară benefică, marcată de acceptare, de renunţarea la sentimentele şi grijile care îţi fac rău.

De asemenea, Luna Plină în Peşti poate face ca lumea fizică şi cea spirituală să se întrepătrundă, mai mult ca oricând. Poţi întâmpina tot felul de semne, senzaţii de deja-vu, premoniţii sau vise ciudate. Încearcă să le reţii şi să le descifrezi pentru că îţi pot oferi indicii importante pentru viitor, scrie eva.ro.

Pentru că Peştii sunt un semn al compasiunii, încearcă în aceste zile din preajma Lunii Pline să îi înţelegi pe ceilalţi punându-te în pielea lor. Este o perioadă în care poţi realiza mai multe prin intermediul empatie, decât printr-o critică exagerată. Nu uita că fiecare persoană este diferită şi sunt şanse extrem de mici să întâlneşti oameni care gândesc şi simt exact la fel ca tine.