Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2019. Revizuiri si reinnoiri in amor!

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste decembrie 2019 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna decembrie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

RomaniaTV.net
07 dec. 2019, 20:34
Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2019. Revizuiri si reinnoiri in amor!

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2019 pentru BERBEC

Relatia de cuplu este armonioasa. Te intelegi bine cu partenerul sau cu sotul. Nu este exclus sa anuntati marirea familiei cu prilejul acestor sarbatori. Daca esti singur, ai numeroase ocazii sa te indragostesti. Doar se apropie Craciunul si atmosfera te predispune catre o latura romantica. Sunt sanse mari sa iti intalnesti marea dragoste chiar la birou sau la una din petrecerile cu prilejul Sarbatorilor de iarna.

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2019 pentru TAUR

Planeta Pluto va avea un mare impact asupra vietii tale personale in aceasta luna, in special in sfera angajamentului si casatoriei. Daca nu ti-ai oficializat inca relatia, acum este un moment prielnic sa o faci. Partenerul te poate anunta ca isi doreste un copil. Daca esti singur, dragostea pluteste in aer. Profita de orice ocazie pentru a iesi in oras si nu rata nicio petrecere prilejuita de Sarbatori.  

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2019 pentru GEMENI

In luna decembrie vei afla ca orice este posibil. Doar vine Craciunul cu miracolele lui. Daca va doreati de multa veme sa aveti un copil, acum astrele favorizeaza aparitia vestii care va va bucura pe amandoi. Daca esti singur, nu te mai inchide in tine. Planetele scot la lumina sarmul si eleganta ta. Profita de aceasta perioada  pentru a gasi persoana potrivita pentru tine.

Citeste continurea pe SFATULPARINTILOR. RO.