Horoscop lunar OCTOMBRIE 2018. Venus RETROGRAD, TESTE în DRAGOSTE, emoţii puternice!

Iata horoscopul lunii octombrie 2018 in care exploram ce ne aduce cea de-a zecea luna a anului. Octombrie va fi o luna speciala pentru foarte multi dintre noi. Daca ai permis energiilor lunii septembrie sa lucreze in favoarea ta si ti-ai facut si tu partea, asteapta-te la pasul urmator!

01 oct. 2018, 05:37
Horoscop lunar OCTOMBRIE 2018. Venus RETROGRAD, TESTE în DRAGOSTE, emoţii puternice!

Cel mai important eveniment este faptul ca Venus intra in miscare retrograda in Scorpion din 6 octombrie, iar pe 30 octombrie ajunge retrograd in Balanta si iese din retrograd pe 15 noiembrie. Venus retrograd inseamna teste fel si fel in iubire. Greu de crezut ca Venus retrograd lasa pe cineva indiferent vreodata !

Octombrie este luna dominata de energia Balantei dar ne si introduce in zodia Scorpionului. Ne vom simti destul de emotionali si pregatiti sa ne deschidem spre oamenii care conteaza cel mai mult pentru noi. Energia generala este pozitiva, insa, ca mereu, exista si provocari.

Specific lui octombrie 2018 este ca multe solutii vor aparea si probleme cu care ne batem capul de ceva vreme incep sa se apropie de final.

Pana la finele lunii, vom sti exact unde vrem sa fim. Continuam sa muncim puternic, insa aceasta munca nu e in van, ea va aduce o diferenta majora in viata noastra, deci sa avem grija sa ne jucam cartile bine. Mintea deschisa ne va aduce beneficii mai mari decat gandim acum.

Luna noua va fi pe 8 octombrie in Balanta iar Luna plina pe 24 octombrie in Taur, timp in care Venus deja este retrograd. Fiecare zi din acest interval va fi plin de tensiune sexuala si relatiile vor fi puse puternic la incercare. Cum ?

Testul lui Venus retrograd – Ce este iubirea ?

Incepand cu octombrie si in urmatoarele luni, vom fi pusi sa exploram intrebarea „Ce este IUBIREA ?”. Toata lumea foloseste acest cuvant, dar in functie de persoana ce il rosteste, de ce gandeste si de maturitatea sa, i se atribuie varii perceptii : relatii amoroase, prietenie, caritate, casatorie, sex, fraternitate, simpatie, datorie, dragoste materna, armonie, fidelitate, pasiune, bunatate, familiaritate, sacrificiu de sine.

Fiecare om are in cap o alta versiune a iubirii care nu mai corespunde mereu cu realitatea. De aceea, Cosmosul si viata ne pun sa ne reevaluam din cand in cand ce inseamna pentru noi iubirea, ce suntem dispusi sa facem si sa primim pentru ea. Asta se intampla cand Venus devine retrograd.

In octombrie, miscarea lui Venus retrograd prin Scorpion ne pune sa privim raspunsul acestei intrebari si cum se manifesta in viata noastra : iubirea inseamna sa iti depasesti propriile limite pentru ca altceva sau altcineva este mai important decat sa ramai in zona ta de confort uzuala. Si pot fi multe lucruri ce inseamna iubire : o fiinta umana, natura, o valoare spirituala, o valoare materiala.

Pentru ce sau cine sunt dispus sa ies din zona mea de confort ?

Iubesc cu adevarat persoana sau obiectul cu pricina, suficient incat sa imi asum toate riscurile necunoscutului in care pasesc ?

Daca nu iubesc suficient, asa am simtit mereu ? De ce am ramas in relatie? De ce fac ceea ce fac ? Din frica, din obisnuinta, din plictiseala ?

Deci, o verificare la rece a realitatii !

Si luna viitoare energia va fi tot despre dragoste, dar din alta perspectiva astrologica ! Fa-ti temele bine acum, pentru ca noiembrie sa nu iti aduca surprize neplacute !

Recapituland :

  • Luna octombrie incepe cu Pluto proaspat iesit din retrograd pe 30 septembrie, un mare ajutor pentru a primi vointa si determinare pentru orice dorim sa manifestam pentru viata noastra.
  • Luna plina in Balanta pe 8 octombrie isi ajusteaza energia cu cea a lui Venus retrograd din 6 octombrie si ne reevalueaza sa vedem si alegem ce iubim si ce dorim cu adevarat in viata noastra.
  • Evenimentele sociale, iesirile si bucuria muzicii sub orice forme, festivaluri, arta si intalnirile relaxante in oras sunt din plin.
  • Pe 10 octombrie, Mercur planeta cuvintelor si comunicarii noastre ajunge in Scorpion – ne face buni observatori, in special cand vine vorba de emotii, dorinte si relatii personale. Politetea in vorbe nu este punctul forte al acestui tranzit, insa sinceritatea da, poate prea multa sinceritate.
  • Pe 23 octombrie, Soarele se muta in Scorpion, urmat de Luna plina in Taur: orice crapatura pe care o ai in relatie nu va mai putea fi ignorata si astupata fara a fi vazuta, asumata si rezolvata intr-o forma sau alta. Intensitatea acestei energii fie va apropie mai mult, fie va determina sa luati o pauza.
  • Luna octombrie se incheie o data cu sarbatoarea Halloween cu intrarea lui Mercur in Sagetator – optimismul si increderea de sine te ajuta sa reusesti in ce iti propui, iar toleranta si mintea deschisa sunt cele mai importante valori in acest tranzit.
  • Tot pe 31 octombrie, Venus retrograd ne pregateste noi experiente, ajungand in Balanta.

Iata mesajul adus de astre in luna OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare zodie :

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In octombrie te poti confrunta in continuare cu aspecte din trecutul tau. Vei face schimbari in cariera si vei avansa in a construi ceva pozitiv in viata ta. In timp ce lucrurile si evenimente vor fi intense, ele iti vor si deschide ochii in multe feluri. Nu iti inchide inima, cineva ce ti-a lipsit se poate reintoarce in viata ta.

Acum vei avea forta sa iti sustii cauza cu mai multa fermitate iar aceasta pozitie este potrivita pentru aspecte ce se dezvolta inca din iunie in viata ta.

Alte aspecte, in special intrebari ce tin de inima, necesita rabdare si conversatii pline de simpatie si caldura. Daca asta este dificil pentru tine, este mai bine sa te retragi din situatii, sa iti rezolvi tensiunea prin activitati fizice si doar dupa aceea sa continui sa discuti.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In octombrie, ai nevoie sa iti reamintesti sa fii puternic. Te vei focusa pe cariera cel mai mult dar vei si avea succes. Viata personala iti va permite putin mai multa relaxare cu persoana iubita.

Tu oricum nu esti tipul de persoana pentru actiuni impulsive, insa chiar si asa tot exista un semnal de avertizare sa le eviti sub orice forma acum. Vei avea cele mai mari sanse daca ramai rabdator si obiectiv, conectandu-te la sufletul partenerului si ramanand comis prin felul tau de a fi prietenos.

Nu adopta pozitii radicale ci cauta compromis. In aceasta luna, componenta din tine de rebel poate lua o pauza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO