HOROSCOP MAI 2017: Ce zodii vor avea noroc chior la bani

HOROSCOP MAI 2017: Ultima luna de primavara este una a bilantului si a pregatirilor pentru sezonul estival. Deja taiem din calendar zilele care se scurg pana la concediul la mare, dar inca mai punem bani deoparte pentru acesta. Sunt insa si unii mai norocosi, carora parca le pica banii din cer. Acestia o duc nesperat de bine in luna mai, astfel ca nu trebuie sa-si faca niciun fel de griji legate de bani. Cine sunt acesti norocosi? Astrele s-au aliniat favorabil pe plan financiar pentru trei dintre zodii:

25 apr. 2017, 08:08
HOROSCOP MAI 2017: Ce zodii vor avea noroc chior la bani
HOROSCOP MAI 2017: Taur

Nimic nu iti lipseste in aceasta luna. Castigi brusc mai mult decat pana acum, poate si pentru ca lucrezi suplimentar, in timpul liber. E rost si de o ascensiune in cariera, ceea ce, de asemenea, ti-ar putea aduce venituri mai consistente. In jurul datei de 19 mai, o tranzactie imobiliara, fie ca e vorba despre o vanzare sau despre o mostenire, iti va aduce in cont o suma nesperat de mare. 

HOROSCOP MAI 2017: Capricorn

Tensiunile legate de bani se elibereaza in aceasta luna. Te preocupa banii si ai face orice pentru a-ti creste veniturile. Inclusiv sa iti sacrifici viata personala. Vei fi premiat pentru performantele pe care le-ai obtinut in ultima perioada la serviciu. Vei primi sprijin si de la membrii familiei si prietenii, care te vor ajuta sa iti sporesti veniturile. Daca ai de gand sa faci investitii, trebuie sa o faci inainte de 24 mai.

HOROSCOP MAI 2017: Fecioara

Banii iti pica din cer luna aceasta, iar castigurile tale cresc substantial. Obtii bani de la sefi fara ca macar sa ii ceri, e posibil ca una dintre rudele in varsta sa te cheme pentru a-ti oferi o suma frumusica pe care o pusese deoparte. Se anunta vesti bune si in plan profesional. E posibil sa avansezi, iar acest lucru se va reflecta si in veniturile obtinute. Domeniul imobiliar poate fi o sursa profitabila de a obtine bani.