HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Se anunţă lucruri interesante. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP MAI 2017: Astrologul Cristina Demetrescu a facut previziunile lunii mai 2017, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Cateva zodii sunt predispuse accidentelor, scrie kfetele.ro.

02 mai 2017, 07:37

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Berbec

Stau foarte bine in plan sentimental. Se liniştesc intr-o oarecare masura. Trebuie sa fie atenti la drumuri. S-ar putea sa provoace accidente. Mare atentie la ce vorbesc şi cum se manifesta.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Taur

Ei sunt foarte activi. Este un aspect care se manifesta foarte mult pentru ei. Au dorinta de a se apuca de foarte multe treburi casnice. Ei sunt binecuvantati in aceasta perioada. Işi propun sa faca investitii. Axa banilor nu arata foarte bine, s-ar putea sa fie cam paguboşi luna acesta.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Gemeni

Au senzatia ca se pune presiune asupra lor. Au inceput sa ii cam oboseasca relatiile vechi şi nu le mai suporta. Sunt mari doritori de nou. Nu duc lipsa de dragoste. Prietenii sunt foarte aproape de ei şi le pot cere sfatul.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Rac

La Rac este bine din punct de vedere profesional. In luna mai ar putea sa decida sa schimbe ceva şi sa le fie bine pe viitor. Sanatatea le va da de furca şi vor resimti dureri. Pot rezolva nişte probleme legate de casa şi familie.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Leu

Sunt acuzati de egoism. Destinul intra pe zodia lor. Se vor intampla lucruri interesante pentru Lei. Probabil ca ar trebui sa aiba mai multa rabdare e cu cei dragi şi sa comunice.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Fecioara

Ar trebui sa aiba grija. Cei care au parinti , rude cu anumite probleme sa dea o mana de ajutor. Stau bine pe partea financiara. Ajuta, dar sunt şi binecuvantate. Au ceva probleme legate de casa şi schimbarea unor proprietati.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Balanta

Balantele sunt rasfatate in relatie, iar cele singure ar putea sa gaseasca pe cineva. Sa nu stea singure, sa socializeze, Nu se ştie cand pica iepurele!

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Scorpion

Scorpionii trebuie sa fie precauti pe partea financiara. Sunt bombardati de cheltuieli, ar putea sa arunce cu foarte multi bani. Sa işi vada de sanatate şi sa gaseasca persoanele potrivite . Şi profesional stau foarte bine.

HOROSCOP MAI 2017 CRISTINA DEMETRESCU Sagetator

Trebuie sa fie atenti la comunicare. Este putin risc de discutii, certuri conjugale sau certuri cu parteneri de afaceri. Au dor de duca şi vor sa se distreze. Nu mai au rabdare şi vor sa aiba putin mai mult timp pentru ei.