HOROSCOP MAI 2018: Zodii care divorţează în această lună

Din punct de vedere sentimental, luna mai se anunta a fi una complicata pentru patru zodii din horoscop. Daca nu reusesc sa-si rezolve problemele pana atunci, acesti patru nativi risca sa se desparta.

23 apr. 2018, 07:25
HOROSCOP MAI 2018: Zodii care divorţează în această lună

Fecioara

Fecioarele sunt extrem de recalcitrante si nimic nu le multumeste. Acestea au parte de castiguri financiare in luna mai, insa in dragoste apar probleme serioase.

Fecioara trebuie sa poarte discutii lamuritoare cu partenerul de viata, sunt numeroase lucruri care o nemultumesc si pe care nu le spune. Frustarile acumulate in timp explodeaza foarte urat la un moment dat si tocmai de aceea este indicat sa spuna tot ce are pe suflet.

Varsator

Varsatorii au si ei probleme in relatie, nu este o perioada tocmai roz nici pentru ei. Pentru nativii din Varsator care sunt casatoriti de mai bine de 5 ani exista sanse uriase sa divorteze.

Nepotrivirea devine tot mai mare si raceala din cuplu nu mai poate fi “incalzita” cu nimic.

Capricorn

Capricornii au mare nevoie de stabilitate emotionala, iar intr-o relatie in care primesc doar reprosuri nu vor rezista prea mult.

Nativul din Capricorn se face greu inteles intr-o relatie, insa tocmai asta este farmecul lor. Este un farmec pe care nu multi il pot intelege din prima.

Balanta

Chiar si Balantele au mult de tras din punct de vedere amoros, mai ales in luna mai. Pentru cei care sunt casatoriti sau au o relatie, ar fi bine sa-si rezolve rapid problemele pentru a nu se trezi cu un divort.