Horoscop MAI, realizat de Mihai Voropchievici: „Gemenii vor relaţii extraconjugale”

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul lunii mai 2016: ce zodii vor avea noroc la bani, care sunt semnele zodiacale care vor avea parte de schimbari si ce surprize ne-au pregatit planetele mai jos.

RomaniaTV.net
01 mai 2016, 13:07
Horoscop MAI, realizat de Mihai Voropchievici: „Gemenii vor relaţii extraconjugale”

Horoscop luna mai Mihai Voropchievici – Berbec
Berbecii vor fi foarte ocupati in luna mai la serviciu pentru ca vor avea multe de rezolvat atat in cariera cat si acasa. Drumurile continue ii vor extenua in luna mai, insa aprecierile venite din partea sefilor si membrilor famileiei ii imping de la spate. Nu vor avea cumpene prea mari in luna mai in cariera, insa vor trebui sa cheltuie banii chibzuit.

Daca au nevoie de ajutor banesc il vor primi, doar trebuie sa-l ceara.

Horoscop luna mai Mihai Voropchievici – Taur
Taurii vor avea o luna plina de conflicte. Sefii ii vor supra solicita la serviciu, partenerul de cuplu incepe sa scoata in fata problemele mai vechi, deci trebuie sa aiba un tact foarte mare in luna mai.

Apare o dragoste mai veche in viata lor care va genera discutii aprinse. Nici la capitolul bani nu stau prea bine pentru ca voi cheltui prea mult in luna mai. Sumele de bani pe care le asteapta vor veni cu intarziere, iar tendinta de a nu achita datoriile la timp ii vor aduce numai probleme in viitor.

Horoscop luna mai Mihai Voropchievici – Gemeni
Gemenii vor avea o luna plina de tensiune din cauza lui Mercur care este retrograd. La serviciu neintelegerile curs lant, relatiile cu parteneri externi vor fi extrem de incinse, iar tensiunea ii va urmari la tot pasul.

In relatia de cuplu gemenii vor fi in general ok, insa exista tendinta ca acesti nativi sa isi doreasca sa calce stramb, gemenii isi doresc relatii extraconjugale…Gemenii pot avea surprize daca insista sa nu isi va da relatiile, luna mai este luna despartirilor. Atentie la accidente! Cariera si sanatatea nu iti vor crea probleme.

Horoscop luna mai Mihai Voropchievici – Rac

Racul are probleme mari la locul de munca in special in relatia cu colegii. Este bine sa incercati sa va gestionat corespunzator conflictele si sa nu faceti prea multa presiune cu proiectele voastre mai vechi. In relatia de cuplu pot aparea discutii pe nemultumiri mai vechi, atentie ca aveti mare tendinta sa exagerati si sa dati vina pe partener.

Santatea va poate juca feste in luna mai, iar banii vin exact de unde nu va asteptati.

Horoscop luna mai Mihai Voropchievici – Leu
Leul este obosit si intampina obstacole la munca, sefii pot fi nemultumiti, iar relatia de cuplu iti ofera cateva batai de cap.

Atentie la sanatate pentru ca pot aparea probleme. Cu banii lei trebuie sa-si gestioneze corect bugetul.

Citeşte mai multe pe revista Teo