HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Martie aduce conjuncturi astrale importante. Ce efecte vor avea asupra fiecărei zodii

Care sunt conjucturile astrale importante ale lunii martie şi efectele lor asupra noastră au fost dezvăluite de către astrolgul Mariana Cojocaru, la România TV. 

28 feb. 2017, 09:30

Decizii tranşante, rezolvarea unor chestiuni importante şi schimbări de amploare se prefigurează pe cerul primei luni de primăvară, a spus la România TV astrologul Mariana Cojocaru.  

Citeşte şi HOROSCOP: Acestea sunt zodiile care vor avea o primăvară de poveste

BERBEC

Berbecii, din punct de vedere zodiacal, vor avea parte de evenimente importante, de decizii importante, legate de dragoste. Fie că sunt veşti care să îi ajute, să îi bucure, fie că este vorba de decizii importante în zona în care propria persoană are nevoie de ceva nou, fie de o dovadă de iubire sau de o reânoire a angajamentelor, de dovezi palpabile, fie este vorba de realţiile care nu mai merg, trebuie să înţeleagă că sunt lucruri care trebuiesc rezolvate, ori trebuie lăsate în urmă, pentru că trebuie să înţeleagă că oamenii se schimbă mult mai greu, iar cei de lângă ei nu se vor schimba niciodată după chipul şi asemănarea lor.

TAUR

Taurii au în această lună de primăvară, luna martie, o prezenţă solară pozitivă şi inedită, pentru că soarele va tranzita cea de-a 11-a casă, care este considerată casa prieteniei. Este o lună în care prietenia, socializarea, dorinţa de a aparticipa la tot soiul de evenimente noi le va da o stare pozitivă nativilor tauri. Este o lună în care se pot lega noi prietenii, în care taurii pot înţelege cât de importante sunt relaţiile, cât de bine este să fii susţinut, iar acolo unde nu se întâmplă, aceştia trebuie să ştie să facă curăţenie. Taurii vor începe un soi de curăţenie de primăvară şi în agendă, şi printre prieteni, iar zona care este învechită trebuie eliminată, pentru a se lăsa loc noului. 

Citeşte şi Horoscop Minerva martie 2017. O lună plină de surprize pentru mai multe zodii

GEMENI

Beneficiază de o aliniere de planetă în luna martie, aliniere destul de rară în astrologie pe parcursul unui an, şi toţi trebuie să înţeleagă cât de importantă este şi cum să o transforme în beneficiul lor. Alinierea să devină prietenă şi nicidecum inamic. Va urma o aliniere de planete între Soare, Neptun, Mercur şi Coada Dragonului, semn că se vor lua decizii sau se anunţă schimbări în zona carierei. Unii dintre nativii gemeni, cei mai norocoşi, vor avea parte de promovări, pentru alţii aceste schimări pot să anunţe noi începuturi. Fie că schimbarea vine de la persoana respectivă, fie că vine de sus, nativul gemeni trebuie să fie foarte atent pentru a fi sigur că a ales calea cea bună. 

Continuarea horoscopului lunii martie în video-ul de mai jos.