HOROSCOP MARIANA COJOCARU 16-24 DECEMBRIE 2018. Este vremea bilanţului şi a planurilor. Ce zodii ies pe minus

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16 - 22 decembrie 2018. Unii pot călca strâmb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Va fi o săptămână UNICĂ pentru 3 zodii.

14 dec. 2018, 09:09
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 16-24 DECEMBRIE 2018. Este vremea bilanţului şi a planurilor. Ce zodii ies pe minus

Berbec – Soarele se pregăteşte să părăsească Zodia Săgetătorului în săptămâna care urmează. De aceea norocul poate să vină de la drum lung şi ţine de străinătate-discuţii generate de tandemul Mercur-Jupiter, reuniuni, petreceri, regăsiri, reîntregirea familiei. Iubirea este în legătură directă cu sănătatea: cine iubeşte este sănătos. Cei cu problemuţe de sănătate, să investească în ei. Un dar vă bucură.

Taur – Venus din Zodia Opusă (Scorpion) susţine colaborările, asociarile, parteneriatele şi relaţiile matrimoniale compatibile, nu incompatibile. Cum Venus este una din patroanele astrale importante, prieteniile de suflet şi de lungă durată sunt foarte importante. Este considerat Mic Benefic sau Micul Noroc, dar e Mare când este vorba de iubire. Important:micile atenţii de suflet si primele au rostul lor.

Gemeni –  Cum Soarele va părăsi Săgetătorul şi va intra în Capricorn e musai să vă primeniţi casa de Sărbători. Să pregătiţi Daruri de suflet pentru cei mici şi să-I ajutaţi pe cei mai puţin norocoşi decât voi. Discuţiile în contradictoriu pot degenera în conflicte. Beţi cu măsură şi, mai ales, mâncaţi cu măsură, ca să nu vă afectaţi sănătatea şi relaţiile cu cei din jur. Feriţi-vă de frig şi grijă mare la drum lung…

Rac – Trigonul Lunii cu Venus susţine deschiderea spirituală pe astrograma generală a perioadei următoare, nu pe astrograma personală. Faceţi casa lună, pregătiţi bunătăţi la cei din familie şi vă ocupaţi de sănătatea lor. Să aveţi grijă şi de sănătatea voastră(ceaiuri, şodouri, supiţe calde, etc.). Vă regăsiţi cu rudele apropiate(părinţi, veri, cumnate, cumnaţi, nepoţi, cumătrii, colegi şi prieteni).  
 
Leu – Vă îndreptaţi atenţia asupra priorităţilor de sezon, pentru că nu este o perioadă favorabilă pentru călătorii(Lilith în Vărsător în cuadratură cu Venus din Scorpion). Cuadratura susţine relaţia cu credinţa, dar poate influenţa relaţia cu familia (şicane, discuţii în contradictoriu, certuri, separări, trădări). Unii pot călca strămb şi îşi pot înşela partenerii de viaţă. Fiţi atenţi cu cine vă combinaţi Leilor!!!
 
Fecioara – Mercur şi-a reluat mersul direct, de aceea unii şi unele native nu vor mai critica pe cei din jur. Vă aranjaţi casa şi faceţi câteva reparaţii. Vă reparaţi chiar şi pe voi, dacă vă simţiţi şubrezite şi obosite după un an de muncă. Din meniul perioadei următoare să nu lipsească legumele, peştele şi dulciurile uşoare. Persoanele cu diabet pot înlocui zahărul cu stevia, fructoza şi alţi îndulcitori.