HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru luna AUGUST: Vom traversa obstacole din cauza lui Venus retrograd

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat că, din punct de vedere numerologic, luna august vine cu cea mai importantă dată structurală din acest an: 8.08.2015.

27 iul. 2015, 09:34
HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru luna AUGUST: Vom traversa obstacole din cauza lui Venus retrograd

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii îşi reevaluează toate şansele în luna august deoarece Venus va intra, începând cu data de 31 iulie, în constelaţia Leului. Venus retrograd aduc în atenţia Berbecilor fie iubiri sau relaţii din trecut, fie mai multă atenţie şi implicare pentru educaţia copiilor. Berbecii vor face un bilanţ de pierderi sau câştiguri în luna august.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii vor fi sub impulsul vibraţiei lui Venus retrograd, ceea ce îi va aduce mai aproape de relaţia cu mama, cu relaţiile de familie, cu locurile de origine. De asemenea, este posibil să fie interesaţi să reamenajeze locuinţa sau să o schimbe, dacă nu sunt multumiţi de ea. Luna august este extrem de importantă în zona reuniunilor de familie.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Chiar şi în perspectiva astrală a lui Venus retrograd, Gemenii sunt mai protejaţi decât de obicei. Gemenii sunt mai dispuşi să socializeze, să comunice, să facă tot felul de destăinuiri şi de confesiuni persoanelor dragi. De asemenea, se vor implica în activarea unui cerc relaţional important.

Continuarea horoscopului îl găseşti AICI.