HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Ce ne aşteaptă în weekend

HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Celebrul astrolog prezintă previziunile astrale pentru acest sfârşit de săptămână.

25 mart. 2017, 09:45
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Ce ne aşteaptă în weekend

Astăzi Luna corespunde constelației Vărsător
Simbolul zilei – Oaza. Acest lucru poate fi interpretat ca fiind o zi în care intuiția este în primul rând cel mai bun consilier..

Ziua revelaţiilor, zi favorabilă comunicării cu oamenii din generaţiile vârstnice.
Este recomandabil să porniţi la drum, să ieşiţi în natură, să faceți plimbări. 
In această zi este bine să gândiţi profund şi să nu vă lăsaţi furaţi de plăcerile de o clipă în special de cele de natură alcoolică. 
Străduiţi-va să vă recunoaşteţi parte a universului, să găsiţi armonia şi măreţia lumii. 
Puteţi să vă ocupaţi de orice ştiinţă, inclusiv cele mistice. Puteţi beneficia de sprijin fără un efort deosebit. Celor care îşi însuşesc energiile fine, li se recomandă meditaţie şi tratament bioenergetic. 
Zi oarecum contradictorie: astăzi se poate uşor înţelege la ce nivel de dezvoltare spirituală se află omul.

Sănătate:
Din punct de vedere medical, această zi acţionează asupra schimbului de lichide din organism. 
Nu sunt recomandate donaţiile (de sânge sau de organe) dacă nu sunt legate de o urgenţă pentru o viaţa aflată în primejdie

Îmbracăminte:
Nu este recomandat să se poarte ceva prea luminos, pentru că astfel de lucruri sau accesorii necesită energie suplimentară, care nu poate fi disponibilă oricui. 
Acordați prioritate tonurilor pastel clasic – acest lucru vă va ajuta să direcționați toate eforturile pentru a vă atinge obiectivele și să nu fiți distrași de fleacuri.

 „Bolile sunt schimbătoare”. 

Cel născut în această zi “lunară” trebuie să evite ispitele şi, în special, să evite prin orice mijloace băuturile spirtoase şi drogurile. 
El se distinge prin bunătate şi caracter blând. Este capabil de iubire ideală. Cele mai favorabile îi sunt profesiunile legate de deplasări continue. Nu-i este străină dorinţa de a învăţa. 
Are noroc de prieteni, dar trebuie să înveţe că anturajul poate acţiona asupra caracterului şi asupra deprinderilor sale. 
Părinţii trebuie să acorde atenţie acestei proprietăţi şi să nu-i dea exemple negative. Q experienţă deosebită poate dobândi dezvoltându-se spiritual.
El poate realiza cu succes şi destul de uşor progrese în meditaţie şi telepatie datorită imaginaţiei spaţiale bine dezvoltate. 
Trebuie sa evite intoxicaţiile. 
Va putea comunica uşor cu oamenii în etate. El este născut pentru a se autodepăşi, ajungând să-ţi dezvolte calităţi superioare. 
Este deschis comunicării şi îi atrage astfel pe cei din jur. 
Este necesar să se autocunoască şi, prin aceasta, să ajungă la cunoaşterea lumii. 
Poate să-şi însuşească cu succes cunoştinţe din orice domeniu.