Horoscop Mariana Cojocaru. Ce zodii au noroc la bani în aprilie şi cine întâlneşte dragostea Video

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna aprilie vine cu conjuncturi astrale unice, care vor împărţi zodiacul în două. Unele zodii vor avea noroc la bani, altele în dragoste. E bine să fim atenţi la contracte şi călătorii.

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 10:36
Horoscop Mariana Cojocaru. Ce zodii au noroc la bani în aprilie şi cine întâlneşte dragostea Video

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna aprilie aduce o mulţime de aspecte astrale unice. Avem un stelium în Berbec, iar Soarele îşi va pune amprenta asupra fiecărui individ în parte. În aprilie unii vor avea parte de noroc de bani, alţii de noroc în dragoste.

Berbecul înseamnă competiţie, ambiţie, carieră, lucruri care ţin de viaţa socială, de lideri. Tot în Berbec avem însă şi Venus, patronul iubirii, cu o mişcare retrogradă.

Soarele face conjuncţie cu Uranus tot în Berbec, ceea ce aduce evenimente în cascada pentru luna aprilie, acţiuni şi chestiuni sociale, care se produc brusc. Vom fi temperamentali, vom dori a lucrurile să se schimbe peste noapte, vom fi tentaţi să reacţionam la cald, la primul impuls, dar este indicat să analizăm înainte şi consecinţele acţiuilor noastre.

Şi Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Berbec, ceea ce va influenţa comunicarea. Se pot reactiva discuţii amânate, este o perioadă favorabilă pentru reapariţia unor colaborări importante din trecut, cu beneficii imediate. Totuşi, nu e o perioadă foarte bună să semnăm contracte. Călătoriile e bine să fie făcute doar dacă sunt urgente, dar trebuie foarte mare atenţie la detalii.

Iată predicţiile astrale COMPLETE pentru luna aprilie, realizate de astrologul Mariana Cojocaru:

PARTEA I

PARTEA a II-a

PARTEA a III-a

PARTEA a IV-a

PARTEA a V-a