HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Conjunctură astrală UNICĂ, evenimente multe pentru zodii. Cine găseşte sufletul pereche VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Următoarele trei luni se anunţă cu destul de multe evenimente, datorită conjuncturii astrale unice. Unele zodii îşi întâlnesc sufletul pereche, alţii regăsesc iubiri pierdute. Planetele retrograde vor crea, însă, probleme, iar bârfele şi invidiile vor fi la ordinea zilei.

RomaniaTV.net
13 mart. 2017, 08:33
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Conjunctură astrală UNICĂ, evenimente multe pentru zodii. Cine găseşte sufletul pereche VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Berbecii lămuresc probleme ce trenează şi s-ar putea să se îndrăgostească, Taurii vor avea oarece probleme de sănătate, dar şi „ispite” la locul de muncă, în timp ce Gemenii avansează profesional, iar la capitolul sentimente s-ar putea întoarce la o poveste din trecut.

Racii trebuie să fie foarte atenţi la posibilele conflicte cu şefii şi să fie sinceri în relaţiile cu cei dragi. Leii se bucură de o inspiraţie şi o creativitate la cote maxime, iar totul pare să fie amplificat şi de o iubire care parcă le dă aripi. Pentru Fecioară se anunţă noi parteneriate profitabile, iar Balanţele reuşesc să rezolve o serie de neînţelegeri în cuplu care trenau de ceva vreme.

Pentru Scorpion sunt favorizate relaţiile de suflet, iar Săgetătorii au parte de evenimente unice, cu impact emoţional major. Capricornii vor avea nevoie de o capacitate mare de anliză, pentru că vor avea de luat decizii importante. Vărsătorii primesc veşti de la rude îndepărtate, iar Peştii au oportunităţi neaşteptate, de care trebuie să ştie să profite.