Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termină anul 2016 pentru fiecare zodie

Horoscop Mariana Cojocaru pentru urmatoarele luni din an. Astrologul a facut previziunile pana la inceputul lui 2017. Cum termina zodiile anul? Ce perspective apar la inceput de nou an? Afla mai jos!

RomaniaTV.net
14 aug. 2016, 08:08
Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termină anul 2016 pentru fiecare zodie

BERBEC

Berbecii au o noua perspectiva pe cariera. Unii poate au schimbat locul de munca, altii au fost deja promovati si au gasit o pista noua spre a se relansa. Urmeaza o perioada de 5 luni in care parteneriatele vor fi privilegiate. Intrarea lui Jupiter in casa a 7-a a horoscopului general indica faptul ca nu trebuie sa rateze oportunitatile. Vigilenta trebuie sa fie crescuta si nu au voie sa se culce pe o ureche.

TAUR

Taurii isi doresc altceva. Domeniul existential vine in zona care sustine foarte bine locul de munca. Jupiter si Venus in a 6-a casa a Taurului aduce un noroc la locul de munca, o sansa extraordinara. Apar proiecte si sarcini noi care pot reda o stare de spirit foarte buna. Venus este patronul Taurului, dar Jupiter, care are o structura de beneficii mult mai generoasa decat Venus, activeaza niste sectoare profesionale importante.

GEMENI

Gemenii fac un semi-bilant provizoriu la jumatatea anului. Ei sunt mai pragmatici, mai subtili si mult mai agili decat ceilalti reprezentanti ai zodiacului. Gemenii reusesc sa faca miscari spectaculoase in plan financiar cu ajutorul lui Mercur retrograd.

RAC

Norocul Racilor poate fi legat de familie sau de casa. Anumite activitati de familie, cum sunt firmele de familie, asociatiile, le pot sustine atat starea de spirit, redandu-le increderea si optimismul. Racii ar putea sa primeasca ajutor neconditionat, insa sa nu uite ca branza e pe bani chiar si pentru frati.

LEU

Nu trebuie sa amane pe maine ce pot face azi. Unii Lei sunt mai comozi, mai lenesi, si lasa lucrurile in voia sortii. Incepand cu lunile octombrie si noiembrie, oportunitatile de castig in cazul Leilor ar putea sa scada. Unii Lei pot avea castiguri spectaculoase si pot aduna acum roadele pentru iarna.

FECIOARA

Fecioarele vor avea parte de beneficii substantiale. Cata vreme nodurile karmice sunt in Fecioara si Pesti, unele Fecioare beneficiaza de o ascensiune spectaculoasa, de un nou inceput, de o noua stare de spirit, cu incredere, cu tot ce vine la pachet cu aceasta oferta. Parteneriatele noi vor duce la o cariera de invidiat pentru Fecioare.

BALANTA

Balantele vor fi norocoasele acestei perioade. Lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie si chiar inceputul anului vor aduce numai vesti bune datorita lui Jupiter aflat in constelatiile Balantei. Toate astrele altruiste si generoase precum Venus vor fi in Balanta la inceputul toamnei.

SCORPION

Scorpionii castiga si se afirma. Creativitatea si ambitia lor ii va duce departe. Nicio secunda nu vor lasa garda jos si e un lucru bine stiut ca, Scorpionii, in general, asa sunt. Ei se pot impiedica si se ridica, iar cand pornesc sunt de trei ori mai puternici.

Citeste continuarea pe revista Teo