Horoscop Mariana Cojocaru: Descoperă capcanele toamnei 2016, în funcţie de zodia ta

Mariana Cojocaru a dezvăluit în exclusivitate pentru RomâniaTV că perioada următoare este puţin instabilă din punct de vedere astral. Şi asta, fiindcă destinul ne va întinde tot felul de capcane, iar adevărurile pe care le credeam bine ascunse vor ieşi la iveală cu rezolvări favorabile şi neaşteptate. Citiţi horoscopul pentru zodiile: fecioară, balanţă, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător şi peşti.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 08:01
Horoscop Mariana Cojocaru: Descoperă capcanele toamnei 2016, în funcţie de zodia ta

Fecioara

Oportunitati financiare pentru persoanele active, puse pe fapte mari (contracte). Noiembrie e „mut ca o lebada”, atentie cui va puneti sufletul pe tava.

Balanta

Atentie cu cine va aliati, pentru ca ceea ce luati pe mere in octombrie sa nu dati pe pere in noiembrie. (posibile piederi, deposedari). Cititi cu atentie clauzele unui contract, cereti sfaturi avizate si suport.

Scorpion

O toamna supra-solicitanta si deloc de neglijat. Un singur sfat- Nu va jucati cu focul ca va puteti arde rau de tot. Luna Neagra abia asteapta sa va prinda cu garda jos.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru, despre capcanele destinului din toamna aceasta. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

Sagetator

Universul va da o mana de ajutor in octombrie, deci puteti suna un prieten… In nov. protejati-va sanatatea si spatele (inamici). Deci, octombrie cu Amici, noiembrie cu inamici si vulnerabilitati. Protejati-va de virusi si afectiuni de sezon, de barfe si barfitori.

Capricorn

La voi amicii adevarati pot fi numarati pe degetele de la o singura mana, iar prietenii cred ca sunt si mai putini. Noiembrie e o luna de foc intr-o zodie de apa-Marte-Capricorn. Va aprindeti repede, dar apa va va stinge la fel de repede.

Varsator

Oportunitatile nu vor lipsi in octombrie cand Soarele va tranzita zodia Balantei, sora ta. In noiembrie trec si prin urechile acului doar Varsatorii care tac si fac. Cineva din familie poate primi o veste.

Pesti

Cine va sustine planurile si cine vi le strica? Jupiter si Soarele va pot implini o dorinta, un vis mai vechi (castiguri, achizitii, tranzactii, colaborari, dragoste). Karma va poate rupe parteneriate ineficiente.