HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Destinul nostru va fi extrem de încercat în această primăvară

Mariana Cojocaru atrage atenţia că această primăvară este dominată de modificările astrale determinate de cele două eclipse de Lună, din martie şi aprilie. Aceste trei luni vor sta sub semnul schimbării destinului.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 08:48
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Destinul nostru va fi extrem de încercat în această primăvară

BERBEC

Eclipsa din 4 aprilie are planuri directe şi concrete pentru aceşti nativi. Berbecii vor trebui să închidă un ciclu karmic, care în realitate durează nouă ani, şi care la final sunt încheiate de eclipse, şi vor trebui să ia decizii foarte importante şi finală. În anumite situaţii, astrele dau un ultimatum şi acolo unde nativii amână să ia taurul de coarne, decizia care se impune, universul lucrează pentru noi. Această eclipsa îşi va pune amprenta asupra vieţii personale, asupra caracterului, personalităţii în sensul în care vor gândi altfel. De asemenea, este foarte important ca tot ce ţine de sănătate să fie studiat, explorat, investigat amănunţit. Trebuie să fie găsită calea prin care să se descopere acea afecţiune şi apoi să fie găsită calea către vindecare.

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE: Cum ţi se schimbă cariera în funcţie de zodie

TAUR

Taurii trebuie să îşi asume noi responsabilităţi sociale şi profesionale importante deoarece aspectele care ţin de eclipse, dar şi de toate tranzitele astrale vin şi le dau acestora un aspect bun pentru a-i face să se simtă bine în pielea lor şi să genereze profit de pe urma lucrurilor pe care le întreprind. Sectorul locului de muncă este vizat de către astre de tot felul de schimbări din interiorul organizaţiei, de la organigramă la împărţirea funcţiilor şi atribuţiilor profesionale.

Totuşi, unii nativi din Taur se vor trezi în situaţia în care pot avea parte de tot felul de şicane, de controale la locul de muncă şi chiar de concedieri, de aceea este bine să se gândească dinainte ce să facă pentru a preîntâmpina schimbările pentru ca valul să nu vină şi să îi prindă nepregătiţi. Nativii care au anumite afecţiuni cronice, mai ales în stare latentă, este bine să meargă la un medic specialist pentru a primi un tratament adecvat.

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE 2015: Cumpenele tale în funcţie de zodie

GEMENI

O parte a nativilor din Gemeni va fi favorizată pe plan sentimental, acolo unde cei iubiţi de astre, mai ales cei singuri şi foarte tineri, care se pot îndrăgi în această primăvară pentru prima oară. Aspectul astral este benefic şi în zona familiei, ceea ce înseamnă că unele familii se pot reîntregi, iar cele tinere se pot lărgi.

Pentru cealaltă parte a nativilor, cei mai agitaţi şi mai lipsiţi de răbdare, perioada lunii mai este una mai delicată deoarece pot întâmpina mici probleme, obstacole, şicane. Totuşi, din 12 iunie lucrurile vor intra în normalitate.

Urmăreşte continuarea horoscopului în video.