HOROSCOP MARIANA COJOCARU FEBRUARIE: Ce zodii suferă în luna iubirii, cine are o nouă relaţie, cele mai bune combinaţii de zodii

Anul 2018 si Luna Iubirii vin cu surprize uriase pentru unele zodii. Acestea isi gasesc jumatatea si marea dragoste, unele chiar in luna februarie 2018. 

08 feb. 2018, 07:52
HOROSCOP MARIANA COJOCARU FEBRUARIE: Ce zodii suferă în luna iubirii, cine are o nouă relaţie, cele mai bune combinaţii de zodii

Berbec – Leu

O relatie de durata. Leul este cea de-a cincea zodie, iar in numerologie este echivalentul plexului solar.

Daca unii iubesc cu mintea (Berbecii),

Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfecta si in astrologie si in numerologie.

Taur – Rac

O relatie facuta sa mearga.

Taurul are ca si planeta care guverneaza Venusul dar si Luna, care este si patronul Racului. Compatibilitatile lor sunt date de Soare si de Luna.

Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 si 6. Sunt zodii care au structura mercuriana.  Este o compatibilitate nocturna si diurna. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intalnesc ca ziua cu noaptea. 

Balanta – Capricorn

Un viitor stralucit. Exista tot felul de lucruri care ne arata directia corecta. Au o relatie intensa si foarte apropiata. Cifrele lor de destin sunt 7 si 10. Capricornul este ingerul pazitor al Balantei. Se completeaza unul pe altul.

Scorpion si Varsator

Un dou extrem de creativ. O relatie care duce cu gandul la cariera. Lucreaza foarte bine in echipa. Daca cifra de destin a Scorpionului este 8, 11 este a Varsatorului. Au o relatie perfecta si in numerologie.

Sagetator – Pesti

Fac echipa buna impreuna. Cifra de destin 9 (a Sagetatorului) tine de spiritualitate, de religie, ne aduce cele mai importante elemente in viata. Sunt considerate spirite pereche.