HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna decembrie, o PROVOCARE pentru toate zodiile VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna decembrie vine cu o conjunctură astrală care aduce multe provocări pentru zodii. Ce ne aşteaptă înainte de Sărbători şi mai ales în perioada Crăciunului şi a Revelionului, ne spune, la România TV, astrologul Mariana Cojocaru.

RomaniaTV.net
01 dec. 2016, 20:56

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna decembrie stă sub auspiciile Lunii Noi din Săgetător. Vom avea un stelium în Săgetător pentru că acolo va fi şi Mercur. Asta înseamnă curaj determinare şi ţinte de atins.

Berbecii vor călători mult şi vor da pe faţă lucruri pe care le-au ţinut secrete până acum. Taurii se vor bucura de multe cadouri sau „sponsorizări”, în timp ce Gemenii pun accent pe viaţa amoroasă.

Racii şi Peştii au o lună plină la serviciu şi este bine să fie atenţi la sănătate, în timp ce Fecioarele preferă compania familiei.

Leii şi Balanţele au o lună cu destul de multe succese, iar pentru Scorpioni este un moment bun pentru investiţii. Săgetătorii se trezesc că dă norocul peste ei, Capricornii vor doar linişte, în timp ce Vărsătorii au mari şanse să găsească dragostea înainte de Sărbători.

Aflaţi previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte în materialul video: