Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016: Schimbări pe toate planurile

Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016: Mercur trece prin fata Soarelui pe 9 mai, iar majoritatea zodiilor fac reevaluari pe toate planurile in ultima luna a primaverii.

08 mai 2016, 07:04
Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016: Schimbări pe toate planurile

Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016. Foarte multe lucruri se vor tempera in sufletul nostru. Vom reusi sa intelegem toate subtilitatile cu ajutorul planetelor care formeaza conjuncturi destul de favorabile. In luna mai, toate aspectele sunt centrate pe ocultatie, poate cea mai importanta ocultatie din 2016, cand Mercur va trece prin fata Soarelui, pe 9 mai, iar acest fenomen va fi vizibil inclusiv din Romania.

Berbec

Este bine de stiut ca incepand cu data de 21, 22 mai, vestile sunt foarte bune. Tot ce tine de sectorul financiar isi reia mersul direct. Se deschid sansele de a semna contracte, parteneriate importante. Berbecii care au avut creditele blocate si le vor debloca cu usurinta in ultimele zile ale lunii mai. Nu trebuie lasate lucrurile la voia intamplarii.

Taur

Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016. Tranzitul planetei Mercur peste Soare va fi in zodia Taurului. Din punct de vedere astronomic este cel mai important aspect al anului 2016. Din punct de vedere astrologic, conjunctia Mercur-Soare este echivalent cu ceea ce reprezinta o eclipsa. Pata de pe Soare va putea fi vazuta timp de doua ore, doua ore si ceva. Mercur ii aduce neutralitate Taurului. Taurul se va simti bine reusind sa faca lucruri. Va trebui sa ia decizii concrete in legatura cu contractele sociale sau cu parteneriatele comerciale.

Gemeni

Gemenii vor lua decizii in spatele usilor inchise. Se vor trezi intr-o ipostaza interesanta. Vor cauta parteneriate interesante si vor ajunge la concluzia ca trebuie sa faca o miscare strategica. Nu e exclus sa isi gaseasca un job suplimentar. Li se umple paharul si trebuie sa faca o schimbare atat profesional cat si emotional.

Rac

Racii se vor reevalua. In primul rand ca pozitie, mediu social, cerc de influenta, iar apoi e vorba de o reasezare sufleteasca, interiorizata. Vor scapa de relatii care nu le mai sunt de folos. Ocultatia Mercur retrograd-Soare face curatenie pe linia directa, de destin. Vor afla vesti despre o ruda sau un prieten care are un necaz. Se pot rupe prietenii pentru ca nu sunt suficient de serioase.

Leu

Leii nu au voie intr-o astfel de perioada sa se puna de-a curmezisul lucrurilor, ci sa mearga asa cum este cursul destinului. Este o perioada dedicata in planul cu autoritatile. Se pot certa din diverse motive cu autoritatile.

Fecioara

Fecioarele au cel mai bun aspect in constelatia lor. Tot pe 9 mai vin surprizele placute. Jupiter in zodia lor isi reia mersul direct. Jupiter nu le-a ingradit succesul la noroc cat era in faza retrogradata, doar l-a limitat putin. Pentru multe Fecioare, 9 mai va fi ca o trambulina. Vor cunoaste un nou inceput. Plus de asta, ele sunt avantajate si de Mercur, care este patronul lor.

Balanta

Pentru Balante, cea mai importanta zi din luna este ziua de 22, cand Lilith va parasi constelatia lor. Abia atunci vor putea rasufla usurate. Pana pe 22, sanatatea nu va fi punctul forte al Balantelor. Se vor confrunta cu tradari, adulter sau sicane venite de la diverse persoane.

Scorpion

Scorpionii trebuie sa fie foarte vigilenti. Pe 22 mai, daca Luna Neagra paraseste zodia Balantei va intra in Scorpion. Lilith este considerata cea de-a treia patroana a Scorpionului. Lilith scoate la iveala senzualitatea, magnetismul Scorpionului. Trebuie sa puncteze pe agenda si data de 27 mai cand Marte retrograd reintra in Scorpion. Vor fi mai irascibili decat de obicei si sa rezolve, sa transeze lucrurile care nu i-au multumit.

Sagetator

Sagetatorii trebuie sa fie atenti la dusmani vazuti si nevazuti. Luna Neagra va intra in cea de-a 12-a casa, considerata in astrologie Casa Dusmanilor.

Capricorn

Capricornii nu vor reusi sa inteleaga niste lucruri si nu vor putea sa actioneze ca atare. Mercur retrograd le va da mesaje subtile care sa ii ajute ce sa spuna, ce sa nu spuna, ce sa arate, ce sa nu arate. Vor fi nevoiti sa clarifice multe chestiuni care par aproape utopice pentru altii.

Varsator

Varsatorii vor fi foarte eficienti chiar daca vor merge infranati din cauza lui Mercur retrograd si a Soarelui din Taur. Vor pune cap la cap lucrurile si vor analiza in asa fel incat vor munci cat pentru doi sau pentru trei din familie.

Pesti

In plan relational, sentimental, Pestii revin la perioade mult mai bune. Toate indoielile si suspiciunile care planau in relatiile de suflet dispar ca prin minune.