HOROSCOP MARIANA COJOCARU pe 7 ani: Soarele aduce noi începuturi, Karma fiecărei zodii trece prin schimbări

Se anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. Cel mai important aspect mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani. Acesta anunţă reforme importante în toate planurile existenţiale.

30 iul. 2018, 05:46
HOROSCOP MARIANA COJOCARU pe 7 ani: Soarele aduce noi începuturi, Karma fiecărei zodii trece prin schimbări

Berbec- Se tranşează situaţii care stau în coadă de peşte, la limită. Mă refer la chestiuni de suflet, care ţin de viaţa personală. Un plus de intuiţie şi creativitate. Relaţiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scăpaţi din ochi. Eclipsele predispun la accidente şi există risc crescut de pierderi de sarcină.

Taur- O perioadă cu decizii în carieră şi viaţa de familie. Axa de Destin din Leu şi Vărsător vă atenţionează asupra câştigurilor şi cheltuielior pe care le puteţi face în săptămâna care vine. Fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi. Soarele din Leu şi Eclipsa de Lună din Vărsător vă vrea atenţi la tot şi la toate. Pentru unii se anunţă reîntregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.
 
Gemeni- Deplasări şi comunicare. Mercur Retrograd din Leu şi Eclipsa Totală de Lună din Vărsător se vor un preambul la ceea ce urmează să se descopere din trecut. Repuneţi în drepturi pe cineva, luaţi atitudine, rediscutaţi subiecte abandonate din diverse cauze: lipsă de timp, preocupări care vă umpleau pe deplin timpul preţios. Revederi cu prietenii de suflet şi cu persoane importante din import.
 
Rac-Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Leu- Dharma în conjuncţie perfectă cu Soarele şi Karma în conjuncţie perfectă vor să nu vă expuneţi la niciun fel de risc ce ar putea să vă afecteze sănătatea. Risc de alunecări, de luxaţii. Nu luaţi medicamente în exces. Dacă sunteţi însărcinate aveţi nevoie de protecţie din partea partenerului de viaţă şi familie. Însărcinaţii zodiei cu obligaţii sociale vor trebui să ţină casa şi familia,da?

Fecioara-...şi Feciorii zodiei să fie atenţi la schimbările care urmează să se facă acum la locul de muncă(Eclipsa Totală de lună şi Karma). Mercur Retrograd este în Leu, deci atenţie la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate şi/sau vă pot pune piedici în ascensiunea profesională. Excepţie de la regulă fac cei care sunt în concediu. Atenţie mare la produsele expirate şi alterate (toxiinfecţii alimentare).

Balanţa- Dharma cu Soarele în Leu fixează prietenii de suflet şi le elimină pe cele nepotrivite(Eclipsa de Lună şi Marte Retrograd). Marte Rx taie răul de la rădăcină. Luptaţi să rezolvaţi chestiuni presante, care vă macină de mult timp. Fiţi eficiente în tot ce faceţi şi rezolvaţi cât de prompt puteţi. Venus în Fecioară vă dă protectori de tip femeie(Venus planeta femeilor). Vă susţine sănătatea, afectul, intuiţia, viaţa.