HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Planetele RETROGRADE ne dau viaţa peste cap. Ce zodii trebuie să fie mai atente ca niciodată VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Primăvara a venit cu un alai de planete retrograde, ceea ce cam dă viaţa peste cap multor zodii. Este o perioadă în care toţi vom fi mult mai fini analişti, mult mai sensibili la tot ce e în jur, mult mai atenţi la rolul şi rostul nostru pe faţa pământului.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 06:27
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Planetele RETROGRADE ne dau viaţa peste cap. Ce zodii trebuie să fie mai atente ca niciodată VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Aglomerarea de planete retrograde creează o conjunctură în care nu mai punem atât de mult preţ pe bani, pe lucruri concrete, pe trăirea clipei, ci pe lucruri care ne duc spre esenţa vieţii. Partea spirituală a vieţii va fi în centrul atenţiei şi ne va face să fim mai atenţi la cum ne croim destinul.

Pe 5 aprilie Saturn intră în mers retrograd până pe 24 august, ceea ce ne duce ci gândul la bătrâni, la familie, la reînvierea tradiţiilor. Regăsim locurile copilăriei, ne regăsim cu prieteni vechi, ne apropiem de persoane mai în vârstă şi nu mai pierdem timpul, ci învăţăm să îi dăm valoare.

Saturn retrograd ne îndeamnă să ne acordăm mai mult timp şi să mai ieşim din vârtejul social şi profesional.

Mercur retrograd între 9 aprilie şi 3 mai în Taur şi Berbec şi Venus care intră retrograd în Berbec ne îndeamnă să fim mai atenţi la ce şi cât vorbim şi mai ales cu cine. Atenţie la prietenii de conjunctură!

Atenţie, de asemenea, la organizarea vacanţelor şi la drumuri! Cei care au de dat examene trebuie să fie şi ei vigilenţi pentru că Mercur retrograd le cam pune beţe în roate.