HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Soarele în Rac ne face mai sensibili. Vezi cine este favoritul astrelor

HOROSCOP. Odată cu Solstiţiul de vară începe o nouă lună astrologică, iar Soarele intră în Rac, o zodie de apă, sensibilă, ceea ce schimbă total lucrurile. În perioada următoare se pune mai mult accent pe tradiţii, familie, pe valori fundamentale, astfel că vom deveni mai familişti, mai calmi şi, de ce nu, mai emotivi.

RomaniaTV.net
22 iun. 2015, 12:09
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Soarele în Rac ne face mai sensibili. Vezi cine este favoritul astrelor

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat la România TV predicţiile pentru fiecare zodie în parte. Iată ce ne aşteaptă

Berbec: Aspectele sunt majore în viaţa berbecilor, a transformărilor totale. Soarele natal este cel care trebuie pus în valoare în perioada următoare şi acesta face un aspect de cuadratură, care de obicei ne bagă în corzi şi ne pune în situaţii inedite. Se face diferenţa între oamenii care ştiu ce vor de la viaţă, care ştiu să se adapteze, care pot ieşi din evenimente dificile şi ceilalţi. Săptămâna este sub amprenta reorientării, readaptării şi relansării. Soarele din Rac îi reorientează pe Berbeci către celula de bază, familia, către relaţia cu mama, cu care au o relaţie deosebită.

Taur: Soarele pe a treia casă a horoscopului general influenţează relaţiile şi deplasările, iar pe a doua casă se află Marte. Săptămâna poartă o amprentă deosebită. Vor prevala ambiţia caracteristică taurilor, adaptarea, ajutorul şi adjudecarea. Pot fi obţinute acte, aprobări, dacă Taurii vor şti să se mobilizeze şi să-şi facă planul de bătaie ca la carte. Planul relaţional poate fi activat, întreţinut. Relaţiile cu prietenii, colegii, rudele, vecinii îi vor ajuta să devină foarte eficienţi şi să obţină ceea ce vor.

Gemeni: Nativii acestei zodii vor fi foarte ambiţioşi în săptămâna aceasta şi în vervă deosebită şi vor materializa ideile şi proiectele gândite în ultima lună, cât timp soarele s-a aflat în zodia lor. Obţin avantaje şi beneficii legate mai ales de finanţe. Starea de spirit şi inteligenţa sunt vii, active. Marte este mai „înţepat”, dar îi va face mai luptători, mai temerari şi să pună punctul pe „I”. Dacă altă dată sunt veseli şi superficiali, acum nu au timp de pierdut, sub imboldul unui Marte hotărât să-i pună la treabă.

Rac: Soarele intră în constelaţia lor, ceea ce îi face să aibă o stare de spirit net superioară celei din ultima vreme. Apar oportunităţi diverse, pe care ar fi bine să le valorifice din plin. Discutăm de tot felul de acţiuni, de o operativitate maximă şi de o ambiţie de a reuşi, iar susţinerea financiară va apărea te miri de unde, pentru că pe casa a doua a horoscopului au Jupiter, Marele Noroc, Venus, Micul Noroc, Luna, care este astrul Racului, şi Junon, astrul uniunilor, care face ca toate aceste astre să lucreze în favoarea Racilor şi le scoate în cale soluţii aproape miraculoase. Racilor le rămâne doar să creadă în ei înşişi şi să-şi depăşească lipsa de voinţă care îi caracterizează.

Leu: Nativii acestei zodii vor fi foarte puternici în această săptămână de la Stelium, care se află în zodia lor. Li se ivesc şanse unice, pe care trebuie să le identifice şi să le fructifice. Există însă şi aspecte la care treuie să fie foarte atenţi: Luna Neagră se află pe casa a doua, a banilor, iar Soarele pe a 12-a casă a horoscopului general, care este casa duşmanilor vizibili şi invizibili. Atenţie, deci, cu cine vă însoţiţi, atenţie la anturajele dubioase şi la sănătate.

Fecioară: Această zodie beneficiază de un soare bine aspectat pe casa a 11-a, a prietenilor, a relaţiilor de grup şi de breaslă. Se bucură de suport invizbiil al unor persoane influente, suspuse sau cu trecere. Dar Luna Neagră rămâne în constelaţia Fecioarelor şi vor lua decizii riscante, dar asumate. Nu e bine să forţeze norocul, dar trebuie să ţină cont de conjuncturi şi de oamenii care îi susţin din spate. Un alt aspect important care necesită atenţie este sănătatea, unde imunitatea este destul de scăzută şi e posibil ca tot felul de secrete să iasă la lumină. Fecioarele trebuie să fie cu ochii în patru şi să fie atente cu cine şi ce vorbesc. Pasiunile par să fie răscolite, iar o parte dintre nativii acestei zodii pot avea parte de relaţii arzătoare, condimentate, dar extrem de riscante şi care nu vor ţine mult.

Balanţă: Soarele va rezona cu mijlocul cerului, un aspect benefic pentru toate Balanţele care au muncit mult, iar acum îşi vor primi răsplata fie cu promovări, fie cu prime. Acei nativi care nu au evoluat suficient pot să fie, însă, eliminate din joc, în loc să fie premiate. E bine să evite conflictele şi să ştie că dacă intră totuşi în ele au mereu un as în mânecă pe care îl pot folosi.

Scorpion: Saturn retrograd este în opoziţie cu Mercur, iar aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi şi să cântărească fiecare cuvânt pe care îl rostesc. Pot valorifica oportunităţi saturniene, mai ales cei care au experienţă şi care au atins un nivel profesional superior, pentru a obţine ce-şi doresc cel mai mult. Atenţie, însă, la aroganţă şi la orice cuvânt în plus care ar putea periclita totul. Pot rezolva chestiuni care ţin de deplasări, de vacanţe pentru că soarele intră pe casa străinătăţii.

Săgetător: Emoţiile sunt cele care le dau valoare Săgetătorilor în această săptămână. Trăirile, starea de spirit şi telepatia funcţionează la cote maxime în zilele următoare. Saturn este pe casa a 12-a, unde este foarte multă lumină şi înţelepciune. Intuiţia este cheia succesului, iar familia este cel mai important refugiu. Pot apărea câştiguri suplimentare.

Capricorn: Nativii acestei zodii au susţinere totală în relaţia matrimonială, odată cu intrarea Soarelui în a 7-a casă a horoscopului general. Atmosfera în familie este foarte bună, partenerul îi susţine, apar tot felul de alianţe şi parteneriate sociale foarte importante pentru Capricornii activi, din care vor avea doar de câştigat. Chiar şi cei mai convinşi burlaci din această zodie ar putea începe să se gândească că au nevoie de cineva lângă ei, pentru că este o perioadă în care sprijinul unui partener pare aproape vital.

Vărsător: Apar sarcini profesionale suplimentare sau sarcini noi, dacă au încheiat un proiect. Soarele tranzitează a şasea casă, a muncii şi a sănătăţii, astfel că nativii acestei zodii îşi îndreaptă atenţia către metode de a-şi reîncărca bateriile, de a elimina energiile negative, să meargă la medici pentru intervenţii pe care le-au tot amânat sau pentru investigaţii. Jupiter cu Venus din casa matrimonială îi ajută pe vărsători să aibă o relaţie bună cu cei apropiaţi sufletului lor.

Peşti: Cei mai mulţi dintre Peşti sunt puşi în faţa unei alegeri în plan sentimental, unde se spune că pot exista iubiri autentice şi iubiri amăgitoare. Peştii sunt hipersensibili şi de multe ori nu spun cât de profund gândesc un lucru. Cum soarele tranzitează casa a 5-a, a sentimentelor, unii se vor gândi să conceapă copii, alţii se vor gândi la cei pe care îi au deja în preajmă. Finanţele sunt bine aspectate dacă au parteneriate interesante şi dacă au rezerve. Dacă nu au, Karma negativă din Berbec le pune oprelişti.