Horoscop Mariana Cojocaru: „Urmeaza o primăvară agitată”

Mariana Cojocaru, invitata la România TV a dezvaluit primele previziuni pentru primavara 2016. Astrologul spune ca urmeaza o perioada destul de agitata, din cauza unor conjuncturi nefavorabila. Vezi Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni!

12 feb. 2016, 09:14
Horoscop Mariana Cojocaru: „Urmeaza o primăvară agitată”

HOROSCOP: Mariana Cojocaru, invitata la Romania TV, a dezvaluit primele previziuni pentru primavara 2016. Astrologul spune ca urmeaza o perioada destul de agitata, din cauza unor conjuncturi nefavorabila. Vezi Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni!

„Avem parte de o primavara mai mult decat agitata, asa ca trebuie sa fim noi cei care nu trebuie sa ne lasam afectati, mobilizati de aspectele acestea care, desigur, ca vibratii, vor pune oarecum stapanire pe noi”, spune Mariana Cojocaru.

ANUL MAIMUŢEI DE FOC. Mariana Cojocaru: „Va fi dominat de conflicte şi schimbări” VIDEO

Doua evenimente astrale majore vor avea o influenta semnificativa in aceasta primavara, asupra tuturor. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare pe 9 martie si o eclipsa de Luna pe 23 Martie. Iata ce spune astrologul Mariana Cojocaru despre acestea:

„Ambele eclipse vin cu deznodaminte. Asta este o veste buna. Totusi, oamenii care au un psihic mai sensibil vor fi afectati – depresii, riscul de accidente, de sinucideri, toate vor creste. Perioada eclipselor nu este recomandata interventiilor chirurgicale si se spune ca ranile se vindeca mult, mult mai greu.” 

In perioada 17 aprilie-30 iunie, planeta Marte va retrograd si, pentru ca este planeta razboiului, aduce multe probleme: discutii aprinse, scandaluri, evenimente nefaste.

„Marte retrograd nu este considerat un benefic, in niciun caz si, in momentul in care vine, situatia la nivel international va fi tensionata. Vom discuta de o reasezare a aliantilor, discutii care depasesc nivelul de normalitate”, spune Mariana Cojocaru pentru Romania TV.

SATURN va fi retrograd in perioada 25 martie – 13 august si este planeta care le indeamna pe toate zodiile sa evalueze trecutul, sa analizeze evenimentele care le-au marcat destinul si sa ia decizii mai potrivite.

„Saturn din Sagetator ne face sa nu mai fim atat de visatori si idealurile sa nu mai fie utopice. Tintele vor fi pe termen scurt, vom incerca din aproape-n aproape sa rezolvam problemele.”

Desi este o perioada destul de problematica, primavara aceasta vine si cu un suflu nou, unul plin de credinta. Oamenii vor fi indemnati sa priveasca mai mult spre divinitate si sa isi recapete speranta.

„Neptun in Pesti ne apropie mai mult de partea spirituala a vietii, de credinta. Deci tensiunile acelea pot fi atenuate cu lucruri care tin de ‘Omul potrivit la locul potrivit’, adica sa ne asumam raspunderea si sa nu facem treaba, cu speranta ca cineva acolo sus ne priveste si ne protejeaza”, a mai declarat Mariana Cojocaru, conform sursei citate.