HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Lunile de vară îi vor propulsa pe cei ambiţioşi VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV în ce fel ne poate afecta alinierea de planete în sezonul verii şi ce schimbări majore ne va obliga Neptun în mişcare retrogradă să facem.

25 mai 2015, 07:26
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Lunile de vară îi vor propulsa pe cei ambiţioşi VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii beneficiază de un sextil de zile mari – Uranus cu Marte -, un aspect care îi motivează pe toţi nativii ambiţioşi, pe cei care sunt hotărâţi, creativi, nonconformişti. Uranus îi va scoate în faţă pe toţi Berbecii care ştiu ce vor de la viaţă, fie că este vorba de dezvoltare pe plan profesional, fie că este vorba de cel personal.

Atenţie, până în data de 12 iunie nu sunt recomandate deplasările şi mai ales cele scurte, pentru că astrele oferă o eficienţă foarte scăzută. Totuşi, după această dată vor simţi că se deschid, vor fi mai volubili, îşi vor dori să socializeze.

Citeşte şi HOROSCOP: Top 6 cei mai buni angajaţi în funcţie de zodie

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii trebuie să fie atenţi la data de 15 iunie, deoarece Saturn retrograd va reveni în zodia Scorpionului, acolo unde cea de-a şaptea casă a Taurilor. Astrologul Mariana Cojocaru vorbeşte despre relaţia de familie, unde Saturn readuce în discuţie lucruri din trecut pentru a le duce la o finalitate. Este important în astfel de situaţii nativii să nu lăse lucrurile, oportunităţile, persoanele importante să treacă pe lângă ei şi să rateze o posibilă ocazie.

Pentru Tauri, această vară este o perioadă excelentă pentru a pune ţara la cale şi pentru a creiona strategii şi ce îşi doresc ei să facă din luna septembrie. De asemenea, este o perioadă excelentă în care se pot relaxa, îşi pot reîncărca bateriile.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Gemenii au la debutul de vară o aliniere de planete, Soare, Marte şi Mercur retrograd. Până pe data de 12 iunie, agitaţia este maximă. Următoarea perioadă urmează să le readucă în atenţie datorii, servicii care din diverse motive nu le-au putut face. Până şi actele nesoluţionate este bine să le rezolve cât timp este Mercur retrograd, în aşa fel încât după data de 12 iunie să fie eliberaţi, detaşaţi de tot ce înseamnă povara lucrurilor nerezolvate.

Vezi şi Horoscop financiar iunie 2015: cum stai cu banii în prima lună de vară?

Dacă privim partea plină a paharului, putem spune că după data de 12 iunie ambiţia va fi combinată cu dorinţa de ducă, dar şi de câştig, dar şi de starea de spirit pozitivă. Gemenii trebuie să fie foarte atenţie la cheltuieli în luna iulie, deoarece aceşti nativi sunt de regulă mână spartă şi cheltuie mai mult decât de obicei.

Continuarea horoscopului verii realizat de Mariana Cojocaru o regăsiţi în VIDEO de mai jos.