Horoscop marţi, 14 aprilie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua incepe greoi pentru nativii mai multor zodii. Acestia sunt incercati de o stare profunda de confuzie provenita dintr-o activitate intensa de introspectie care ii indeparteaza de realitatea practica in care traiesc.

14 apr. 2015, 06:40
Horoscop marţi, 14 aprilie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC: horoscop 14 aprilie

Berbecii au senzatia ca detin controlul asupra propriei realitati, insa perspectiva lor este mai roza decat starea de fapt. In acest context, risca sa ia decizii gresite care-i vor afecta fie pe plan relational, stricand o prietenie sau un raport profesional cordial, fie pe plan financiar, indatorandu-i. Berbecii ar trebui sa-si scoata capul din nori si sa judece la rece situatia in care se afla.

Citeşte şi HOROSCOP. Citatul de dragoste care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

TAUR: horoscop 14 aprilie

Decizii gresite risca sa faca si Taurii. Cele mai recente cheltuieli le-au subtiat portofelele, iar dorinta de a face o investitie rapida, in opinia lor avantajoasa, se poate dovedi teribil de paguboasa. Este momentul sa tina cu dintii de finantele pe care le au si sa mai astepte.

GEMENI: horoscop 14 aprilie

Imaginatia Gemenilor functioneaza astazi la turatie maxima. Vin cu idei noi, nonconformiste si chiar socante pentru urechile conservatorilor din jurul lor. Cu toate acestea, Gemenii ar trebui sa profite de avantul pe care-l au si sa-si proiecteze un viitor apropiat, dar foarte bine planificat. Imaginatia ii ajuta enorm, dar doar organizandu-se pot transforma in realitate visurile lor.

RAC: horoscop 14 aprilie

Racii se afla pe punctul de a primi un mare „OK” din partea unei persoane foarte influente din mediul lor profesional in ceea ce priveste un plan sau un proiect pe care l-au gandit cu minutiozitate. Insa un prieten, cineva din cercul lor non-profesional, ar putea veni cu o problema care sa genereze un obstacol in calea dezvoltarii Racilor. Nativii acestei zodii sunt nevoiti sa accepte un compromis destul de neplacut astazi.

Citeşte şi Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 13-19 aprilie

LEU: horoscop 14 aprilie

Oamenii din jurul Leului par sa ia astazi distanta de nativul acestei zodii. Leii se simt usor singuri, dar si nedumeriti de faptul ca vad cum apropiatii se distanteaza. Chiar daca mai intai se simt nedreptati, Leii vor gasi totusi capacitatea de a-si revizui comportamentul, descoperind astfel ca unele greseli neintentionate genereaza aceasta distantare. Scuzele de rigoare se impun!

FECIOARA: horoscop 14 aprilie

Fecioarele incearca sa-si redefineasca rolul si scopul la munca. In mediul profesional, desi sunt apreciati nativii din Fecioara, acestia se simt tot mai incomozi. Isi dau seama ca fie isi redefinesc rolul pentru propria satisfactie, fie schimba jobul sau chiar domeniul. Oricum ar fi, pe Fecioare le asteapta o perioada tulbure si schimbatoare, dar totul este spre bine!

Citeste continuarea pe Lyla.ro.