Horoscop marţi, 15 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii vor avea planuri măreţe marţi, iar unele persoane apropiate din rândul colegilor de serviciu sau al prietenilor ar putea să le influenţeze şansele de reuşita şi în bine, dar şi în rău.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 05:25
Horoscop marţi, 15 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

O noua activitate ii asteapta pe nativii din Berbec, activitate care se va desfasura prin colaborarea cu unul sau mai multi colegi de serviciu. Indicat este, insa, ca Berbecii sa se rezume la relatia profesionala cu acestia si sa nu faca niciun fel de confidente. Orgoliile marite si dorinta de afirmare a unui din colegi ar putea sa-l determine sa actioneze in detrimentul Berbecului. Nativii acestei zodii ar trebui sa fie precauti, retinuti si sa-si asculte instinctul atunci cand ceva le miroase a putred.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

Taurul ar putea avea parte de neintelegeri minore cu cineva apropiat, dar vor trece cu usurinta peste ele pentru ca vor realiza din start ca acestea sunt superficiale si nu merita atentie si consumul lor emotional si psihic. Pe de alta parte, dorinta de a castiga mai multi bani devine tot mai acerba in randul Taurilor, iar faptul ca nimic nu se pare sa se concretizeze in viitorul apropiat le genereaza frustrari. In ciuda oricaror nemultumiri, Taurii ar trebuie sa fie cumpatati in reactii, mai ales cu cei dragi, pentru ca vor fi tentati sa defuleze chiar in relatiile cu acestia, iar ei nu au nicio vina pentru situatia materiala a nativilor acestei zodii.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

Nativii din Gemeni ar putea sa aiba parte de o surpriza placuta la locul de munca, unde o persoana apropiata lor, chiar draga ar putea sa le faca o vizita, avand cumva si o oarecare legatura profesionala cu mediul in care acestia lucreaza. Pe de alta parte, Gemenii mai au ceva de asteptat pentru rezultatele pe care le doresc profesional si pentru care depun mai mult efort acum decat o faceau in trecut. Desi ele intarzie sa apara, vor aparea. Gemenii ar trebui sa se inarmeze cu rabdare si cu diplomatie in relatiile cu ceilalti in asteptarea rezultatelor dorite si, mai ales, muncite de ei.

RAC – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

Racii ar putea suferi din cauza unor tensiuni in relatia amoroasa, tensiuni care apar pe fondul unor discrepante financiare intre ei di parteneri. Chiar daca au nevoie de bani, Racii ar trebui sa evite imprumuturile, indiferent ca se gandesc sa le obtina de la prieteni, familie, colegi sau de la persoana iubita. Ei risca sa se inglodeze in datorii si apoi sa nu mai iasa. Mai bine cauta solutii de a strange si mai mult cureaua pentru ca, pe termen lung, aceasta abordare se va dovedi mult mai eficienta decat imprumutarea unor sume de bani.

LEU – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

Desi Leii isi vor face planuri noi marti, ei vor fi nevoiti sa renunte la ele pentru a termina un proiect, o lucrare sau o sarcina la care se angajasera in urma cu ceva vreme. In acele momente, nativii din Leu ar putea sa se simta dezolati pentru ca vor avea senzatia ca nu reusesc sa-si termine treaba in timp util. Leii ar trebui sa se organizeze bine, aproape la minut, pentru a-si indeplini obligatii si a primi recunostinta celorlalti dupa finalizarea proiectului sau a planului cu care fusesera insarcinati sau pe care si-l asumasera de unii singuri.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 15 aprilie

Nativii din Fecioara ar putea fi nevoiti sa-si sacrifice timpul pentru a ajuta pe cineva din familie sau din grupul de prieteni. O sa-si lase pe plan secund propriile nevoi si chiar propriile responsabilitati pentru a oferi o mana de ajutor cuiva care are urgenta nevoie de ea. Acest lucru o sa-i faca sa se simta mai bine pe plan sufleteste, dar o sa-i panicheze pe plan profesional pentru ca le este teama de repercusiunile ce pot decurge din neindeplinirea sarcinilor.

Citeste continuarea pe Lyla.ro