Horoscop marţi, 8 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii vor simţi nevoia de a-şi exprima opiniile fără niciun fel de îngrădire, fapt care poate leza anumite persoane mai sensibile din jurul lor.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 06:26
Horoscop marţi, 8 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop, 8 aprilie: BERBEC
 
Berbecii se vor trezi cu chef de munca marti. Isi vor stabili obiectivele, isi vor face un plan cu activitatile care trebuie desfasurate si se vor apuca de treaba inca de dimneata. In ciuda avantului pe care il au, unele activitati si-ar putea gasi rezultatele cu intarziere, fapt care ar putea sa-i nemultumeasca pe nerabdatorii Berbeci.

Toate combinaţiile posibile între zodii. Şanse de fericire în relaţia de cuplu, în procente

Daca pentru obtinerea rezultatelor, Berbecii trebuie sa lucreze si cu alte persoane, ar putea sa le blameze pe acestea pentru intarziere, manifestandu-si explicit opiniile si riscand sa genereze tensiuni care ar putea sa se intinda pe mai multe zile. Cel mai indicat este sa-si indeplineasca ei treburile cum stiu mai bine si sa nu aiba prea mari asteptari de la ceilalti. Berbecii trebuie sa fie constienti ca fiecare om are propriul ritm, iar in unele cazuri acesta este mai lent decat al lor.
 
Horoscop, 8 aprilie: TAUR
 
Pe de alta parte, nativii din Taur vor incepe ziua cu o lentoare usor neobisnuita firii lor responsabile. Desi vor incerca sa amane unele lucruri, vor constata ca anumite responsabilitati nu pot fi ignorate sau lasate pe mai tarziu. Lor li se recomanda sa-si duca la bun sfarsit treburile cat mai repede, pentru ca mai tarziu sa se poata relaxa si sa se bucure de trandaveala de aprilie.

HOROSCOP DRAGOSTE: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară
 
Horoscop, 8 aprilie: GEMENI
 
Gemenii si-au turat motoarele la maximimum de o buna perioada incoace si astepta cu nerabdare sa vada rezultatele implicarii si a eforturilor lor. Incep chiar sa fumege de nervi atunci cand nu vad o activitate, un proiect, un plan finalizandu-se cum vor ei. In unele momente, le vine, pur si simplu, sa renunte, ridicand steagul alb. Insa nu este momentul potrivit pentru acest lucru, mai ales pe plan profesional. Rabdarea care li se tot recomanda de catre toti cei apropiati este cea care o sa-i scoata la liman. Dincolo de acest lucru, ar fi indicat sa ia zilele de munca mai usurel, implicandu-se mai putin psihic si emotional, pentru a se recupera.

Horoscop: Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui
 
Horoscop, 8 aprilie: RAC
 
O anumita persoana din anturajul Racului ar putea sa o impinga de la spate solicitandu-i mai mult decat poate duce nativul acestei zodii. Pe de alta parte, Racul o sa faca tot posibilul ca sa indeplineasca sarcina care i s-a dat pentru ca nu vrea sa dezamageasca. Mai mult, nativul acestei zodii ar putea fi tentat sa se angajeze si in alte activitati care nu tin neaparat de munca sau de rutina lui, fapt care ar putea sa-l incarce. Racii ar trebui sa fie cumpatati si sa inteleaga ca ziua are doar 24 de ore, iar din acestea trebuie sa si doarma, sa si manance, sa se si relaxeze, asadar sa nu incerce sa le faca pe toate deoadata.
 
Horoscop, 8 aprilie: LEU
 
Leul ar putea sa se angajeze sa ajute anumite persoane, sa le faca niste favoruri care sunt strans legate de aspiratiile spirituale ale sale. Insa prea multe promisiuni de indeplinit ar putea sa tina, de fapt, departe Leul de propriile dorinte, de propriile asteptati si visuri. Este indicat ca nativul acestei zodii sa interactioneze cu prietenii, pentru a obtine cateva momente de relaxare in aceasta zi incarcata de marti.

Horoscop de Postul Paştelui: Ce păcate faci în funcţie de zodie
 
Horoscop, 8 aprilie: FECIOARA
 
Nativii din Fecioara vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a pune la punct un plan care sa le rezolve neajunsurile financiare. Desi nu vor avea parte de castiguri in plus, Fecioarele vor gasi o metoda de impartire a banilor astfel incat sa reuseasca sa-si achite toate datoriile, fara a face altele. Insa, pe plan profesional, nu vor fi foarte productivi, caci grijile materiale o sa le tot tulbure concentrarea.

Continuarea pe Lyla.ro.