Horoscop martie 2015: ce îţi prezic astrologii în a treia lună din an. Pleacă Gemenii în vacanţă?

Horoscop martie 2015: Gemenii pot pleca într-o vacanță romantică, iar Săgetătorii au parte de multe neînțelegeri în viața de cuplu.

31 ian. 2015, 19:30
Horoscop martie 2015: ce îţi prezic astrologii în a treia lună din an. Pleacă Gemenii în vacanţă?

Horoscop martie 2015 Berbec

Pana pe 13 martie, relatia cu partenerul poate fi afectata de crize de gelozie si de multe certuri. Dupa 15 martie este recomandat sa cheltuiti banii cu prudenta si grija. Acelasi lucru este valabil si pentru semnarea angajamentelor. De asemenea in aceasta luna Berbecii se vor simti mai nervosi decat de obicei, scrie Bewoman.ro

Horoscop martie 2015 Taur
Taurii vor petrece momente de neuitat alaturi de prietenii lor. Intalniti-va cu ei si distrati-va la maxim. Din 25 martie va veti simti plini de energie si veti simti o vointa puternica de a actiona. Profitati de aceasta oportunitate pentru a dezvolta planuri si programe de lucru. Aceasta luna este potrivita pentru a investi bani. Nu veti avea probleme de sanatate, dar nu trebuie sa o neglijati.

Horoscop martie 2015 Gemeni
Exista posibilitatea sa plecati intr-o vacanta romantica alaturi de partenerul dvs. In acest caz trebuie sa lasati in urma melancolia si incercati sa va relaxati. Ar trebui sa incepeti sa planificati noi activitati. Dupa 15 martie va veti simti mai relaxati, insa va trebui sa va abtineti sa cheltuiti banii pe maruntisuri. In ceea ce priveste sanatatea, veti simti o stare nevrozitate, de aceea trebuie sa pastrati calmul in situatii delicate.

Horoscop martie 2015 Rac
In aceasta luna Racii se simt foarte singuri, insa vor avea posibilitatea de a cunoaste oameni care le vor umple inimile cu iubire si fericire. De asemenea, primesc multe oportunitati in domeniul fortei de munca. Din 15 martie au sanse mari sa se dezvolte in afaceri. Trebuie sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa evite stresul.
Citeste tot horoscopul lunii martie pe BEWOMAN.RO