HOROSCOP MARTIE 2017: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

HOROSCOP MARTIE 2017: Află ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

23 feb. 2017, 12:16
HOROSCOP MARTIE 2017: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

PEŞTI

În luna martie, orice îţi propui pe plan sentimental va ajunge să se realizeze. Ce-i drept, setea de dragoste va fi doar în prima săptămână a lunii, ca mai apoi să îţi îndrepţi atenţia către bani şi carieră. Dragostea se va împleti cu materialismul în această perioadă, semn că dacă elti singură, cel mai probabil vei fi în căutarea unui partener potent financiar. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci interesul comun va fi de a vă rotunji veniturile. Vestea bună este că faceţi o echipă de milioane!

BERBEC

Luna aceasta te vei concentra mai mult pe dragoste, ceea ce înseamnă că interesul tău pentru acest aspect al vieţii tale va fi pe primul loc cu orice risc. Dacă eşti singură, disperarea este şi mai mare şi vei căuta tot felul de soluţii pentru a-ţi schimba statutul. Dacă eşti căsătorită sau ai copii, e posibil ca unele probleme mai vechi dintre tine şi partener să reapară din cauza stresului din viaţa familială. Nimic nu se va rezolva dacă nu eşti dispusă să te schimbi şi tu măcar puţin. 

TAUR

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în această lună. Aşteptările tale sunt prea mari şi astfel rişti să fii dezamăgită. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil situaţia devine din ce în ce mai complicată şi nesigură. Dacă eşti singură, abia spre sfârştiul acestei perioade vei reuşi să fii mai dezinvoltă şi relaxată, ceea ce te ajută să îţi măreşti şansele de a cunoaşte o persoană pe care să o placi măcar puţin. 

GEMENI

Luna martie este una foarte bună pentru tine pe plan sentimental. Orice legătură amoroasă ai avea, fie ea complicată sau liniştită, va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă eşti singură, datorită prietenilor sau unei cunoştinţe mai vechi vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva potrivit pentru tine. Tot ce îţi doreşti este să ai parte de iubire şi afecţiune. 

Citeşte mai multe pe eva.ro