HOROSCOP MARTIE Mariana Cojocaru: probleme în casa câştigurilor, ce se întâmplă în a şasea casă zodiacală. Previziuni complete

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale îşi vor pune amprenta asupra noastră, ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice.

14 feb. 2018, 19:12
HOROSCOP MARTIE Mariana Cojocaru: probleme în casa câştigurilor, ce se întâmplă în a şasea casă zodiacală. Previziuni complete

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 BERBEC

Datorită faptului că Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter în casa câştigurilor materiale şi alianţelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun. Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine plătit datorită acestei conjuncţii astrale.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2018 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 GEMENI

Aceşti nativi vor beneficia în 2018 de o influenţă jupiteriană foarte interesantă care vă fi în cea de-a şasea casă zodiacală, unde sunt plasate locul de muncă, relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 RAC

Pentru a se bucura de succes în 2018, Racii vor trebui să fie foarte bine determinaţi în perioadele în care vor exista eclipse, pentru a beneficia de pe urma puterii patronului lor, Luna. Nativii din Rac pot avea un an 2018 plin de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 LEU

Coada dragonului este in Varsator, totul functioneaza perfect pe aceasta axa karmica. Relatiile sunt interesante si in ceea ce priveste relatiile matrimoniale sau posibilele relatii matrimoniale care pot sa apara intr-un astfel de an. Este foarte interesant de stiut faptul ca destinul nostru reprezinta ceva, iar axa karmica tine de soarta. Pentru cei care vor sa rupa o relatie care tine de trecut si care nu functioneaza, acum pot sa isi ia deciziile si sa indrazneasca sa faca acest lucru. Altii au facut deja, altii deja se pregatesc pentru relatii noi. Daca nu si-au gasit inca pe cineva, spre finele anului 2018 se pot contura decizii legate locul de munca, pot sa apara proiecte interesante, ofertele nu vor lipsi. Daca stai ascuns, nimic nu se intampla, nimic nu vine mura in gura. Leul este favorit din toate punctele de vedere.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 FECIOARA

Are un 2018 cu aspecte pozitive din perspectiva Neptuniana si Kironiana. Neptun si Kiron dau Fecioarei un plus de valoare de ordin spiritual pentru ca Neptun e planeta Credintei. Fiind o planeta blanda, Fecioarele se vor gandi foarte bine la tot si la toate: si la cariera, si la partea care tine de justitie. Aici ma refer la justitia interioara si exterioara, terestra si divina, pentru ca nu de multe ori ne gandim ca aceasta pozitie care tine de norocul divin functioneaza perfect aducandu-le un plus de valoare. La unii financiara, la unii in zona iubirii, la altii vine cu protectorat astral si la cei mai multi Fecioara Maria aduce protectorat astral.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 BALANTA

Vor avea parte de echilibru in tot si in toate, cele care au in mod deosebit coloana verticala si care sunt persoane dintr-o bucata. Relatia care exista intre zodiile de Aer si pe steaua lui David, pe zodiile de foc, sunt perfecte. Si in zona Balantei pe zodii cardinale (Berbec, Capricorn si Rac), relatiile profesionale functioneaza perfect. Balanta genereaza tot acest echilibru. Aspectele pozitive care tin de aceasta constelatie ne influenteaza pe  toti. In gandire si in actiune.

Continuarea horoscopului îl regăsiţi în video de mai jos.

Horoscop Mariana Cojocaru 2018 zodii Leu – Scorpion

Citeşte şi Ce ar vrea fiecare zodie să ştii despre ea

Horoscop Mariana Cojocaru 2018 pentru zodiile Săgetător – Peşti