HOROSCOP: MENIREA SPIRITUALĂ a semnelor zodiacale

HOROSCOP. Într-o bună dimineaţă, Dumnezeu şi-a privit cei 12 copii întrebându-se ce le mai lipseşte. Deodată, dorinţa de a-i înzestra cu voinţă omenească I-a luminat faţa.

07 iun. 2014, 07:02
HOROSCOP: MENIREA SPIRITUALĂ a semnelor zodiacale

HOROSCOPUnul cate unul, fii au pasit pentru a-si primi darul divin:

Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine. Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau.

Pe tine, Taurule, te inzestrez cu puterea de a preface samanta in substanta. Munca ta este mareata si are nevoie de rabdare. Tu trebuie sa implinesti tot ce a fost inceput, altfel semintele vor fi risipite in vant. Nu te vei indoi niciodata de puterea ta, nu-ti vei schimba gandul la mijlocul drumului si nu vei depinde de altii pentru a-ti desavarsi opera. Iti ofer taria, foloseste-o intelept! Si Taurul reveni supus la locul sau.

Tie, Geamanule, iti sunt sortite intrebarile fara raspuns, ca sa poti arata tuturor ceea ce vede si simte omul in jurul sau. Tu nu vei sti niciodata de ce acesta vorbeste sau asculta, dar in cautarea intelesurilor adanci ale lumii vei afla darul Meu: cunoasterea. Iar Geamanul, ingandurat, pleca.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Horoscop: Ce este Ascendentul şi ce spune despre personalitatea ta