Horoscop miercuri, 16 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop miercuri, 16 aprilie. A-ti apara propriile principii pare a fi o activitate admirabila, dar nu si atunci cand o faci purtand ochelari de cal.

16 apr. 2014, 03:37
Horoscop miercuri, 16 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

Berbecii se vor exprima cu o mai mare usurinta miercuri, fiind dispusi chiar sa spuna tot ce le trece prin minte sau ce le sta pe suflet. Insa ar trebui sa dea dovada de putina precautie si diplomatie, pentru ca, in fata anumitor persoane, ar putea sa-i ia gura pe dinainte si sa ajunga, astfel, sa-si faca rau singuri.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

Indiferent cat de mult isi insufla Taurii ca trebuie sa faca si compromisuri, miercuri le este peste mana sa si le asume. Desi incearca sa actioneze cu diplomatie, Taurii se vor trezi in situatii incomode in care nu vor avea incotro decat sa spuna exact ceea ce gandesc si ceea ce-si doresc. Chiar daca ar putea rani anumite persoane, in cazul nativilor din Taur, este spre binele lor sa dea cartile pe fata.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

O problema emotionala pe care au incercat sa o tina in frau ar putea iesi la suprafata. Gemenii sunt vulnerabili miercuri, tocmai pentru ca traiesc o suprasolicitare psihica si emotionala in ultimul timp. Acest lucru ii poate determina sa rabufneasca mai cu usurinta. Cel mai indicat este ca Gemenii sa nu se lasa prada circumstantelor, sa nu se considere victime ale imprejurarilor, ci sa se foloseasca de controlul asupra propriei persoane pentru a evita o cadere nervoasa.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

Racii ar trebui sa-si evalueze gandurile inainte sa le transforme in cuvinte, caci ceea ce ar putea spune risca sa fie un motiv intemeiat de conflict, mai ales pe plan personal. Fie ca este vorba de familie, fie ca este vorba de partenerul de cuplu, Racii umbla fara manusi miercuri, iar acest lucru poate isca tensiuni si chiar certuri cu cineva drag.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

Si Leii se vor trezi napaditi de ganduri, motiv pentru care le va fi mai dificil sa se concentreze la serviciu. Mai mult, unii oameni din jurul lor pot fi chiar enervati de starea lor de spirit rupta parca de realitate si prea putin eficienta din punct de vedere profesional. Astfel ca Leii risca sa fie „dojeniti” la locul de munca pentru ca nu-si indeplinesc sarcinile asa cum trebuie. Desi este intotdeauna indicat sa-ti asculti propriile ganduri, propriile trairi, Leii ar trebui sa incerce sa separe emotionalul de profesional, cel putin in ziua de miercuri.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 16 aprilie

Puterea de concentrare a Fecioarelor va fi la maximum miercuri, ele fiind capabile sa proiecteze solutii si rezolvari complexe de probleme in gand si abia mai apoi sa le asterne pe foaie. Aceasta stare o sa le favorizeze entuziasmul, optimismul si energia pe plan profesional. Totusi, exista si riscul aparitiei unor tensiuni din cauza unei persoane cel putin usor indivioasa de la locul de munca. Indicat este ca Fecioarele sa nu se lase antrenate in discutii contradictorii si sa-si prezinte planurile folosind intotdeauna argumente solide.

Citeste continuarea pe Lyla.ro