Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 ianuarie 2017: Ce zodie dă lovitura şi ce ce zodie are parte de cumpene. Previziuni complete

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 ianuarie 2017. Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici a facut principalele previziuni pentru saptamana care urmeaza. Balantele si Fecioarele trebuie sa fie atente.

RomaniaTV.net
22 ian. 2017, 08:32

Horoscop Mihai Voropchievici 23-29 ianuarie 2017: 

Berbecul invinge pe toate planurile. Tot ce initiaza are sorti de izbanda. Va fi pe cai mari. 

Taurul va actiona sub simbolul dragostei. Tot ce se va petrece in saptamana cuprinsa intre 23 si 29 ianuarie va fi nascut din multa, multa iubire.

Nativul nascut in Gemeni va avea parte de o multime de schimbari. Ii va supara si pe altii, asa ca trebuie sa isi tempereze elanul.

Racul este intr-o saptamana in care va primi foarte multe mesaje. Aceste mesaje sunt definitorii.

Leul va avea o saptamana plina de nerabdare. Va trebui sa rezolve multe lucruri.

Fecioara inca primeste atentionari sa isi consolideze pozitia in societate. Trebuie sa persevereze, sa dialogheze mai mult.

Balanta primeste cateva propuneri. Se poate muta din casa sau din serviciu. Va alege varianta buna din doua oportunitati.

Scorpionul va primi cadouri si sume de bani importante, dar si multe vesti extraordinare. Trebuie sa se pregateasca pentru o saptamana a lor. Impreuna cu nativul Berbec, Scorpionul va fi pe cai mari.

Sagetatorul va afla un adevar foarte important care ii poate marca sau schimba viata.

Capricornul va avea o saptamana in care va da lovitura. Poate produce un salt rapid, calitativ in existenta sa.

Varsatorul trebuie sa lase grijile si necazurile in urma. Va avea o saptamana destul de reusita.

Nativul zodiei Pesti va fi cu Dumnezeu in suflet si in gand. Se va lovi de rautatile colegilor de la serviciu, dar va fi protejat de Divinitate.