Horoscop Mihai Voropchievici: ce zodii îşi vor găsi sufletul pereche în 2019

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, ce zodii își vor găsi sufletul pereche în anul 2019.

RomaniaTV.net
10 feb. 2019, 09:32
Horoscop Mihai Voropchievici: ce zodii îşi vor găsi sufletul pereche în 2019

BERBEC: Berbecul va căuta sufletul pereche într-o zodie identică cu a lui, tot Berbec sau o zodie de foc, care să fie o zodie de acțiune și de afectivitate. Va căuta un partener/ă Berbec, Leu, Săgetător. Are mari șanse. Dar, nu se mulțumește cu atât, pentru că o zodie de foc trebuie să întrețină pasiunea. Și ce are nevoie focul ca să aibă flacăra mare? Aer! Atunci, caută pe cineva în zodia Gemeni sau Vărsător. 

TAUR: Taurii în conservatorismul lor nu vor spune niciodată că își caută sufletul pereche. Sensibilitatea nativă a zodiei Taur va căuta sensibilități și în altă parte. Lor nu le plac declarațiile zgomotoase. Așa că ar putea să găsească tot o zodie de pământ cum e Capricornul, dar la fel de bine și o zodie de apă: Racul. Se încadrează și Feciora sau Peștii.

GEMENI: Gemenii sunt de găsit acolo unde e zgomot mai mult, unde e muzică, unde e distracție și comunicare. Gemenii vor căuta parteneriate cu Leu, Balanță, Berbec, Vărsător. Leul și cu Berbecul vor putea foarte ușor să intre la sufletul unui Geamăn.

RAC: Racii, la fel de sensibili ca și Taurii vor căuta un Scorpion, un Taur, un Pești sau o Fecioară. Ei se înțeleg foarte bine cu zodiile de apă. Acolo își găsesc de multe ori sufletul pereche pentru că sunt la fel de „lunatici”. Cu toate astea, mai apare uneori un Taur care cu pragmatismul și seriozitatea lui pune piciorul în prag.

Citeşte mai multe aici