Horoscop Mihai Voropchievici: Cele 3 zodii care vor avea o toamnă complicată, karma nu ţine deloc cu ei, le joacă mari feste

Astrele nu se aliniaza perfect pentru fiecare in parte, motiv pentru care unii dintre noi vor avea mult de suferit in toamna anului 2018. Poate fi vorba despre pierderea locului de munca sau chiar a cuiva drag.

18 aug. 2018, 07:29
Horoscop Mihai Voropchievici: Cele 3 zodii care vor avea o toamnă complicată, karma nu ţine deloc cu ei, le joacă mari feste

Berbec

Neintelegerile apar tot mai des in relatia pe care o ai, certurile si jignirile fiind cele care te determina sa iei o decizie grea, dar necesara.

Situatia in sine iti va crea o serie de frustrari, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de deruta, in care nu vei sti incotro sa o apuci.

Vei fi destabilizata complet, iar dincolo de asta vor aparea si probleme cu banii, lucru care va apasa si mai mult asupra starii tale generale.

Taur

Toamna 2018 are toate sansele sa se transforme in cea mai sumbra perioada din viata ta. Si trebuie sa fii pregatita sufleteste pentru asta asa incat vestile proaste sa nu te ia prin surprindere.

O boala, fie ca e vorba despre tine sau despre cineva din familie, iti da viata peste cap.

E multa durere la mijloc, iar tristetea provocata o vei depasi cu greu. Trebuie sa fii tare pentru a putea face fata tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniste si un strop de fericire.

Pana pe 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ţi personalitatea, felul de a fi şi felul în care te raportezi la ceilalţi şi la evenimentele cotidiene.

Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverenţa, discreţia vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieşind la iveală o faţetă personală cu totul nouă. Controlează-ţi stările şi reacţiile, deoarece poţi strica relaţii şi situaţii bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent şi atent la semnalele corpului tău. Odihneşte-te conştient, adoptă o dietă potrivita şi ţine legătura cu diverşi specialişti în sănătate.

Scorpion

Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care iti creeaza frustrari sau chiar despre pierderea locului de munca, lucru care te demoralizeaza puternic.

Ai parte si de o dezamagire puternica in dragoste. Persoana pe care o iubesti si pe care ti-ai dorit-o mereu langa tine devine rece si se distanteaza, lasandu-te singura si trista.

Profită de energia jupiteriană şi de tumultul din preajma ta pentru a-ţi trasa noi planuri de viaţă personală şi profesională. Stabileşte-ţi obiective clare pe termen lung şi organizează-ţi resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător şi Rac îţi influenţează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relaţiile cu străinătatea.

Dialogurile şi situaţiile dintre tine şi persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent şi selectează numai ce îţi este de folos. Există riscul să te implici în acţiuni nepotrivite ţie, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar în Semnul Taurului, exemplificându-ţi chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporţii în plan partenerial, dar şi în relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri.

Sănătatea se menţine vulnerabilă deci fii vigilent.