Horoscop: Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătăţim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 13:26
Horoscop: Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Berbec

La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv, dar nici tu nu te poţi abţine. Minţi când te plictiseşte interlocutorul şi presari dialogul cu „bine”, „e de înţeles”, „perfect de acord”, „sigur”. Acestea te ajută când vrei să pari că eşti un bun ascultător.

Taur

Despre cele născute în această zodie se spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o faţă serioasă şi continuă să inventeze, chiar dacă sunt conştiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ţi spune „Nu te îngrijora, o să fie totul bine!”, „Ajung în cinci minute” sau „Mulţumesc pentru cadou, îmi place mult”.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie: Se merge e pojghiţă subţire de gheaţă

Gemeni

Supercalificate în acest domeniu, pe femeile născute sub protecţia acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poţi să te uiţi cât vrei în ochii lor, pentru că n-o să observi niciun spasm nervos şi nicio geană nu le cade când mint.

De obicei, le place să-ţi spună ce vrei tu să auzi. Să zicem că ai o ţinută nu tocmai potrivită, şi ştii asta, că rochia ta corai nu merge cu pantofii roz, dar ea, cea născută în gemeni, îţi va spune cu zâmbetul pe buze şi cu faţa senină: „îţi stă extraordinar! Ce combinaţie reuşită!”.

Rac

Familiste convinse, nativele născute în această zodie aleg să mintă doar atunci când trebuie să te protejeze de ceva care ţi-ar putea face rău sau ca să nu-ţi rănească sentimentele. Când se află în toiul unei despărţiri, femeia în rac este cea care spune „Nu eşti tu de vină, eu sunt”.

Citeşte continuarea pe one.ro