Horoscop Minerva 11-17 decembrie 2016: Dreptunghiul mistic aduce surprize mari. Ce zodii vor avea probleme

Horoscop Minerva 11-17 decembrie 2016. Pana pe data de 17, o serie de semne zodiacale au parte de revelatii impresionante. Multe dintre ele se apleaca spre credinta.

08 dec. 2016, 16:58

BERBEC. Poate fi vorba despre o redescoperire de sine in dimensiunea divinitatii, poate fi vorba despre o nevoie interioara de a merge intr-un loc considerat sfant – un pelerinaj, o manastire, o biserica, poate fi vorba de o intalnire de destin sau vestea ca vor fi parinti, oricum sunt posibile vesti care, intr-un fel sau altul, au legatura cu Dumnezeu si cu propria credinta.

Pe 13 si pe 15 decembrie un dreptunghi mistic le poate aduce acestor nativi, brusc si pe negandite, oportunitatea de a porni ceva pe cont propriu, ceva la care se gandesc de mult timp.

Atentie, nu inseamna ca musai acum sa o porneasca, nu, este vorba despre idee si despre planificarea ei, sa nu se repeada ca Berbecul, cu capul inainte, convinsi ca „mama, ce vor face ei!” ca din start pornesc gresit.

O afacere mai intai se gandeste, se face un plan de bataie si abia apoi se porneste la drum. As vrea sa nu uite ca Mercur, semnul mentalului, este in Capricorn, ceea ce presupune ezitare, prudența si chiar teama vis-a-vis de ceee ce isi doresc.

Apoi, le este teama ca daca deschid gura cineva le fura ideea sau pot pleca cu falimentul de mana din start.

TAUR. Sfatul meu este sa se consulte cu cineva. Apoi, o cruce in semne mutabile ar putea sa le cam dea viata peste cap o zi, pe 13 decembrie, deoarece atinge sectorul financiar si social, ca si cum pierd un proiect la care au lucrat cateva luni si implicit, banii pe care se bazau risca sa se piarda, din varii motive, independente de vointa lor.

Este posibila si pierderea unui sustinator care ar fi urmat sa le de o suma de bani ori sa aiba grija, daca cumva sunt in conflict cu vreo banca pentru niste sume restante, cum pune problema.

Pe 15 decembrie trigonul in semne de pamant vine sa limpezeasca apele. Comunicarea, in dupa amiaza aceleiasi zile, transforma trigonul prin miscarea Lunii intr-un Zmeu cu focar astrul nopții, si discuțiile din jurul acestei probleme nu doar prind contur, ci chiar se vor concretiza pentru o perioada destul de lunga de timp.

Trigonul dintre conjuncția Neptun – Nodul Sud si Luna din 15 decembrie sugereaza ca acele cupluri care de foarte multa vreme se tot codesc daca sa se lege la cap sau nu, vor lua, in sfarsit, decizia de a face pasul, de a aduce linistea familiei si a partenerului de viata.

în schimb, 16 decembrie le-ar putea aduce un control financiar, le-ar cam putea da peste cap existenta celor care lucreaza in institutii financiar- bancare sau celor care au afaceri proprii. Sa nu mizeze pe ideea ca vor scapa cu o amenda penala sau mai stiu eu ce alta forma coercitiva, dimpotriva, se poate lasa cu un dosar penal.

Taurii se apleaca spre credinta

Sa nu reactioneze in nici un fel, deoarece peste cateva zile vor vedea clar lucrurile si vor sti unde sa atace, mai ales ca acest control pare sa fie tintit. si cum isi pot numara prietenii pe degete…

Tot acum, nativii Taur de varsta pensionarii pot primi decizia de pensie, iar aceasta sa nu fie de ici de colo! Sau primesc aprobarea familiei sa deschida ceva pe cont propriu ceea ce efectiv le da aripi.

Trigonul in semne de pamant, din a doua parte a saptamanii, ii va face pe multi Tauri sa ia in calcul credinta, sa se manifeste ca atare, sa mearga la biserica, pentru ca simt nevoia sa se roage.

Pentru cei care studiaza, ziua de 16 decembrie, este un moment propice sa-si verifice cunostintele si chiar sa-si gaseasca o slujba part time. Financiar, nu stau prost, cu chibzuiala ei merg mai departe. Ca sanatate sa fie atenți, de asta data, la rinichi.

Horoscop Minerva Gemeni 11-17 decembrie 2016. Nu vreau sa-i sperii pe acesti nativi. Vreau sa ii atentionez sa aiba grija la volan si la loviturile la nivelul capului. Intreg metabolismul lor, social si fiziologic, este dat peste cap de Careul in T dintre conjuncția Soare – Saturn si Nodurile Lunare.

Ca un corolar, pe 12 decembrie, din fundal acționeaza si opoziția dintre Soarele natal si conjuncția Soare – Saturn, cu ultimii doi in Casa parteneriala si contractuala.

O saptamana tensuonata. As traduce aceaste pozitii prin grija pe care ar trebui ca nativii Gemeni sa o aiba atunci cand se produce un schimb de replici in trafic. Nu cumva sa apese pe acceleratie si sa iasa altceva, sau la nivel profesional sa fie atenți ce replici dau, mai poate fi vorba si despre o iesire necontrolata la serviciu si sa ramana fara loc de munca.

Multi nativi Gemeni se vor repezi la biserica, vor dori sa vorbeasca cu un preot, vor dori comunicarea cu Dumnezeu. Vor intelege de ce si cele mai luminate minti au spus ca fara Dumnezeu nu se poate face nimic, si acest lucru le este facilitat de un dreptunghi mistic.

Gemenii incep studiile

14 decembrie le da aripi acelor Gemeni care stiu sa vorbeasca, care au putere de convingere sa obtina sustinere financiara si morala pentru ceea ce vor sa faca, mai mult, chiar au energia sa puna in practica ceea ce vor.

Dreptunghiul mistic din 15 decembrie ii avantajeaza pe Gemenii care urmeaza studii economice, fie ca sunt in ciclul gimnazial, liceal sau universitar, vor straluci prin inventivitate. De asemenea, atenție la exagerare si aici le-as sugera nativelor Gemeni sa fie atente ce spun, pentru ca se pare ca ele vor fi prinse cu ocaua mica.

Ma gandesc insa ca exista probabilitatea si ca unii nativi sa-si piarda bunica ce i-a crescut sau aceasta sa faca vreun infarct ori vreo fractura de col femural si sperietura va fi pe masura, dupa cum este posibil ca bunica cu probleme sa fie tot o nativa Gemeni.

Segmentul financiar este foarte bine sustinut de Pluto, stapanul bogațiilor nestiute, deci bani vin cu regularitate si consistent. Pluto insa le transmite si avertismentul sa fie atenti cum sau pe ce vor fi cheltuiți acesti bani.

Pe 16 decembrie este posibil sa primeasca o oferta de munca in strainatate, dar le-as sugera sa nu se repeada sa spuna da, ci mai intai sa verifice, nu de alta, dar prudența, in cazul lor, este mama experienței!

În ce priveste sanatatea, daca petrec sfarsitul in aer liber, sa aiba grija la cistite, uretrite, prostatite, orice forma de infecție care vizeaza vezica urinara.

Horoscop Minerva Rac 11-17 decembrie 2016. Ei bine, la acesti nativi, in functie de tema astrala a fiecaruia, dar cu precadere pentru cei care stiu ca au Soarele in gradele 13 – 15 Rac, Crucea cardinala se rasfata duminica 11 decembrie, punandu-i in situatia de a lua decizii care nu le convin legate de familie.

Moment de eliberare pe 12 decembrie pentru femeia Rac

Axa nodurilor lunare pe de o parte si Careul in T dintre Pluto, Uranus si Jupiter, pe de alta, sugereaza ca ceea ce hotarasc acesti nativi este definitiv si irevocabil, este legat de familiei si parea mea este ca e vorba despre o separare, un divort.

Pe 12 decembrie, cu incredere in sine si stapane pe situatie, nativele Rac se elibereaza de ceva cu care nu mai armonizeza, cu situatii la care nu se mai pot acorda, de stari de neliniste care le-au epuizat, le-au pus capac cu alte cuvinte.

Interesant este ca foarte greu acesti nativi renunta la ideea de familie si de cuplu, dar atunci cand o fac, o fac.

Prinse intre familie si propria exprimare aleg ceea ce cred ca este mai bun pentru copii acolo unde sunt copii, pentru sufletul lor, mai ales daca lucreaza in domenii care tin de suflet – medical, psihologie, pedagogie cu prescolari s.a.

Ziua de 13 decembrie vine cu un contract, cu o propunere de colaborare mai ales pentru acei Raci care lucreaza in domeniul media sau editare, cu contracte ferme de colaborare sau primesc un acord de copy-right pentru un program sau o carte tradusa.

Pe 13 si 14 vin schimbari importante

De asemenea, nativii Rac tineri, elevi de liceu sau studenti, pot primi vesti legate de domeniul in care doresc sa studieze. O universitate straina ii accepta, de exemplu, bursa dorita vine si ea. Unele Racusoare au revelatia divina a constientizarii lui Dumnezeu si inteleg ca nimeni nu este singur oricat de bizar ar suna. Intalnesc pe cineva si sunt convinse ca este raspunsul rugaciunilor lor.

Profesional, cei care au trecut de bariera examenelor de viata si sunt angajati, sunt pusi pe 13 si 14 decembrie in situatia de a accepta schimbarile. Trebuie sa accepte o serie de relatii colegiale cu oameni pe care nu ii cunosc, dar care prin atitudinea lor ii fac sa se retraga in propria carapace.

Poate si pentru ca situatia lor familiala nu este una stralucita, iar Racul traieste divortul ca pe un supliciu, ca si cum toata lumea este cu ochii pe el si toata lumea asteapta solutii de la el.

Trebuie sa se elibereze mai intai de sentimentul de vinovatie, un sentiment ancestral, care la Raci poate ajunge dominant, si atunci lucrurile se vor reaseza in matca lor.

Financiar au destul de multe de platit, dar se vor achita onorabil de toate aceste datorii. Sanatatea vizeaza intreg segementul digestiv, cu accent pe problemele hepatice.

Horoscop Minerva Leu 11-17 decembrie 2016. Ei au de lucrat la sentimentul de iubire, la ideea de acceptare si la iertare.

Zilele de 11, 12 si 13 decembrie sunt extrem de importante

Atat timp cat cele trei – iubirea, acceptarea si iertarea nu sunt pe aceeasi treapta, Pluto din Casa iubirii focar in Careul in T pe care il face cu Nodurile lunare. Va supune viata de familie a acestor nativi la tot soiul de provocari.

Si nu doar asta, dar cei care lucreaza in domenii precum aeronautica, televiziune, cinematografie se pot confrunta cu probleme din cauza comunicarii defectuoase.

Pe 11, 12 si pe 13 decembrie poate aparea un ajutor, de acolo de unde nici nu se asteapta. Daca intr-un cuplu relatiile sunt tensionate, sa nu surprinda pe nimeni daca unul din copii va fi cheia solutiei.

De asemenea, mai ales pe 14 decembrie o situatie neasteptata ii poate propulsa in functii de conducere tot pe tinerii Lei. As spune ca sunt avantajate femeile. Iata o schimbare de pozitie care modifica nu doar ierarhia profesionala, ci si pe cea din cuplu.

Sau Leoaicele care isi doresc neaparat un copil sa afle ca sunt insarcinate si atunci se rastoarna ierarhia de valori in sensul ca viitorul copil va fi cel care va conta. Sa aiba grija insa ca exact acum se poate produce bresa in cuplu, in sensul ca barbatul se va simti neglijat si de aici fracturarea comunicarii.

Resurse neasteptate in planul muncii

Profesional, Venus din Varsator poate atrage resurse neasteptate in ce priveste munca. Trebuie sa aiba grija pentru ca pot aparea frictiuni la servciu intre colegi, barbati si femei. Fiecare vede rezolvarea problemelor intr-un anumit fel, si chiar daca gresesc nu vor sa renunte la argumentelor si iata tensionarea relatiilor de serviciu.

Pe 15 decembrie, seful decide ca solutia propusa de nativele Leu este mai buna tocmai cand acestea vor fi pe punctul de a renunta la propunerea lor si relatiile se vor detensiona.

Povestea de la serviciu ajunge si acasa. Aici este partea frumoasa, se discuta cu familia si sfaturile cuiva mai in varsta au darul de dezamorsa orgoliile si incapatanarea Leului.

Din 16 decembrie, conjunctia Pluto – Mercur si Nodul Nord, sugereaza ca unii Lei negociaza achizitionarea unui autoturism sau a unei locuinte. Sa negocieze, dar sa fie atenți ca ciclul retrogradarii mercuriene a inceput deja si pot sa le scape amanunte importante.

Desi irascibilitatea si tensiunile plutesc peste tot in aer, saptamana aceasta nu cred sa fie probleme de sanatate.

Citeşte mai mult pe huff.ro.