Horoscop Minerva 12-18 februarie 2017: Săptămână plină de neprevăzut pentru zodii

Horoscop Minerva 12-18 februarie 2017. Astrologul avertizează că urmează o săptămână plină de evenimente neprevăzute pentru zodii.

10 feb. 2017, 07:24
Horoscop Minerva 12-18 februarie 2017: Săptămână plină de neprevăzut pentru zodii

Horoscop Minerva 12-18 februarie 2017

Berbec 

Berbecii au o săptămână dinamică și de forță, ceea ce va face să fie remarcați de șefi și chiar de colegi.  Indiferent că sunt femeie sau bărbat, trebuie să fie atenți la sforile care se trag pe la spatelor lor, în special de către o femeie. Este ca și cum cineva ar atentă la bunul mers al lucrurilor, la poziția, imaginea și chiar la relația lor.

Taur

Chiar dacă pe unii îi mai chinuie întrebări retorice vis-a-vis de relație, majoritatea respiră ușurați. Veștile sunt bune, încurajatoare și dătătoare de speranțe.

Marte în domiciliu continuă însă să îi provoace și în ce privește comunicarea, mai ales cu cei dragi, așa că vor mai avea dificultăți în a fi înțeleși și verbal. Chiar dacă, așa cum spuneam, comunicarea nu este strălucită, este totuși altceva față de ce a fost. Ce mă bucură este că stau bine și la capitolul financiar, fapt care le aduce și veselia.

Gemeni

O stare interioară de bine pentru acești nativi, susținută de o cascadă de aspecte benefice – un trigon în semne de Aer, care le exaltă creativitatea. O creativitate debordantă le aduce însă și multă sensibilitate și, după doi ani de stat cuminți, ieșirea la lumina cu un nou profil.

Dreptunghiul mistic vorbește despre o metamorfoză anatomică și mentală, nu cameleonica, ci de substanță, așa cum nu au mai fost ei de foarte mult timp. Încheiem cu notă de spiritualitate pe care o adaugă acest dreptunghi mistic.

Rac

Dreptunghiul mistic dintre Jupiter – Saturn – Uranus și Soarele natal al acestor nativi funcționează pentru ei în câmpuri care țin de profesie, de creativitate, dar o altfel de creativitate decât cea mercuriană, întâlnită la Gemeni, de mediul în care ei trăiesc, de latură metafizică a vieții și de investiții.

Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera și vor experimenta emoții pe care doar ei știu să le trăiască la intensitatea lor reală.

Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie pe huff.ro