Horoscop Minerva 12-18 martie 2017: Se anunţă o săptămână alambicată. Cum este afectată zodia ta

Horoscop Minerva 12 - 18 martie 2017: Va fi o saptamana buna pentru anumite zodii, insa altele ar putea avea probleme financiare, la locul de munca sau probleme de sanatate. Afla ce iti rezerva astrele.

09 mart. 2017, 14:33
Horoscop Minerva 12-18 martie 2017: Se anunţă o săptămână alambicată. Cum este afectată zodia ta

Horoscop Minerva Berbec 12 – 18 martie 2017. Pentru acesti nativi saptamana aceasta aduce revelatii neasteptate legate de cariera, sefi, oameni in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia profesionala, si cu o detasare interioara de neasteptat la ei vor taia asemenea unui laser toate excrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni, adica vor renunta la toti cei care au trait pana acum de pe urma lor. 

Pe de alta parte, afectivitatea lor sta sub semn plutonian, efectul transformator resimțindu-se nu doar in atitudine, cat și in ceea ce simt, gandesc, propun persoanei iubite; forte ascunse se dezmortesc, se trezesc la viata, mesajele vin mai ales in somn, incep sa inlature tabieturile, obiceiurile si sa-si modifice mentalitatea in ceea ce priveste societatea si rolul femeii in cadrul acesteia. Iata macar un motiv pentru care unii Berbeci sunt macinati de interogatii existentiale, in unii se dau batalii care le subrezesc temelia increderii in sine, altii sunt surprinsi de usurinta cu care renunta la ideile fixe si multi se abandoneaza acestui proces de epurare, cu o delasare ludica. Mai ales pe 12 si 13 martie. 

Berbecii trebuie sa clarifice lucrurile legate de ceea ce isi doresc 

Si profesional lucrurile se mai potolesc, sunt avantajate tot femeile sau un sef in fusta revine la ganduri mai bune referitoare la ei. Posibil ca unii Berbeci sa fie apreciati pentru ceea ce fac si se vor trezi peste noapte cu un protector, care e drept, sta cu ochii pe ei de ceva timp, si ar putea sa le propuna o noua colaborare. Indiferent ce parere au, inainte de a da un raspuns, sa se gandeasca. Vor avea toata luna la dispozitie. Zi excelenta, luni, 13 martie.

Horoscop Minerva Taur 12 – 18 martie 2017. Acesti nativi se chinuie saptamana aceasta sa finalizeze o serie de acte legate de o separare, un divort sau o anulare a unui contract de vanzare – cumparare. Luna Neagra in tranzit prin Casa contractelor sugereaza provocare, mobilitate, ambiguitate si instabilitate, ceea ce pentru un nativ Taur, ca de altfel pentru toate semnele de pamant, este un adevarat supliciu cand se pune problema sigurantei zilei de maine. Nu as spune ca stau stralucit la capitolul iubire, de exemplu, nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor si, in general, nu le prea place sa vorbeasca despre dragoste, cu toate acestea posesivitatea și gelozia acestor nativi se lovește zilele acestea de rezistenta partenerului de viața care nu vrea sa ii mai suporte capriciile. 

Pe de alta parte, sunt posibile cheltuieli neasteptate pentru camin, dar si pentru a face fata unor evenimente sociale unde ar fi indicat sa fie prezenti. Bani vin, in conditiile in care prin buzunare le cam bate vantul si nu pentru ca ar fi cheltuitori, nu, ci pentru ca sunt altele de platit – taxe, impozite de inceput de an, locul de parcare s.a. 

Taurii au o sansa spectaculoasa de a se evidentia profesional 

Afectiv lucrurile se asaza, cel putin asa arata zilele de 16, 17 si 18 martie, nesperat de bine as spune, daca ne gandim la spiritul chitibusar al nativilor, dar nevoia lor de siguranta se inscrie in nevoia nativa de a se sti stapani pe munca lor, pe viata lor si ca au ce pune pe masa copiilor. La fel se intampla si in domeniul iubirii si relational. Au nevoie de un partener care sa le intelega nevoile interioare, sa le menajeze mentalul si sufletul, pentru ca ei atunci cand ofera, dau tot.

Horoscop Minerva Gemeni 12 – 18 martie 2017. Pentru Gemeni saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu incotro sa o ia sau ce solutii sa mai gaseasca ca sa-si reechilibreze pozitia sociala si financiara. Pe de alta parte, au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemeni unui castel din nisip. Zic ca mai au nevoie de rabdare si sa-si treaca in revista propiile idei, modul de abordare a afacerilor sau felul in care se comporta in relatie, nu de alta, dar aparenta lor superficialitate ii poate face sa greseasca cu foarte mare usurinta.

Pe 12 martie ce pierd pe de o parte, castiga pe de alta. Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, noroc ca privesc lucrurile din perspectiva, asta,e, nu a fost sa fie, nu se gandesc ca este posibil sa sperie prin volumul de cunostinte si viteza de reactie. Putini insa stiu ca daca un Gemeni este motivat sa faca ceva, atunci poti muta muntii din loc cu el. 

Gemenii sunt sfatuiti sa fie atenti la alimentatie  

Pe 13 si 14 martie vor simti ca familia sau partenera/partenerul de cuplu sunt distanti. Niciodata nu au excelat la capitolul relatii intr-adevar, ei cand iubesc, iubesc, se lasa dusi de val, dar mai putin in saptamana care urmeaza. Datorita capacitatii lor de aparare prin detasarea de eveniment sau de implicare, au prilejul sa analizeze lucrurile motiv pentru care sunt intr-un perpetuu conflict cu partenerii, pe care de multe ori ii lasa fara suflu si care ii acuza ca nu se implica. Din pacate, putini stiu ca ei sunt o rana permanent, ca orice jignire sau imputare care li se aduce, rasuceste cutitul in rana. Cu cat sunt mai criticati si mai marginalizati, cu atat se vor apara mai bine. Aviz tinerilor sau cuplurilor tinere. si cam toata saptamana se dovedeste pentru ei un teren de lupta.

Horoscop Minerva Rac 12 – 18 martie 2017. Iata ca si pentru acesti nativi se mai degajeaza norii saptamana aceasta, poate si pentru ca lucrurile s-au asezat in matca lor si, de acum pana in vara, mintea lor poate zburda in liniste. Visele lor se dovedesc profetice, sa nu se sperie de asta, au o senzitivitate mai accentuata poate si datorita lui Neptun, care face aspecte bune cu Soarele natal si cu Junona. Pe de alta parte, generatii intregi de nativi Rac, ca si cei din Pesti sau din Scorpion, s-au nascut cu Neptun retrograd, ceea ce le confera acea stare de trecere dincolo de realitatea aparenta. Revenind cu picioarele pe pamant, pentru ei saptamana pare promitatoare din punct de vedere a serviciului, al studiului, a sentimentelor. 

Ca tot am pomenit de sentimente, saptamana aceasta nativii Rac se vor bucura, in primul rand de dragostea familiei, apoi de atentia partenerului de viata, cei care sunt implicati intr-o relatie, singura problema este sa nu devina sufocanti pentru ca au pierdut din start. Unii nativi Rac dau nas in nas cu dragostea cand se asteapta mai putin, lucru care ar putea sa-i destabilizeze, in sensul ca se va produce un mic cutremur in sufletul lor. Iubirea pentru acest nativ este binecuvantata pe 13 si 14 martie, mai ales ca aceasta poate juca un rol major, creator, mai ales daca Racul despre care vorbim, activeaza in domeniul artei. 

Racii sunt sfatuiti sa se odihneasca in acesta perioada pentru a evita problemele de sanatate 

Tot pe 14 martie, dar si pe 15, as vrea sa fie foarte atenti la ofertele de munca pe care le primesc, deoarece Luna Neagra se plimba prin Casa iubirii, dar și a investițiilor, nu cumva sa faca prostia sa lase locul de munca pe care il au in ideea ca vor merge in alta parte, la mai bine, pana nu au toate lucrurile aranjate sau sa nu lase serviciul in ideea ca iși vor deschide ceva pe cont propriu, dar sugereaza și atenție la posibilele probleme cu sarcina, cele care sunt insarcinate.

Horoscop Minerva Leu 12 – 18 martie 2017. Foarte multe decizii de luat, pe toate planurile, dar cele mai importante tin de cariera sau de profesie. Cu exceptia zilelor de 13 si 15 martie as spune ca tot ce vor intreprinde acesti nativi, va avea o finalitate sigura. Placerea de a fi remarcati si mai ales de a fi primii, demonstreaza spiritul histrionic cu care natura i-a dotat pe acesti nativi. Singura care le poate crea probleme poate fi Luna Neagra din Casa familiei și care ii face fie sa se subevalueze, fie sa se supraevalueze. Este o saptamana in care frici neasteptate ies la iveala, ceea ce ii va face sa fie irascibili, mai ales pe 14 si 15 martie. 

Partenera sau iubita pe care pana mai ieri o vedeau cuminte, fara vicii, cea mai frumoasa, cea mai originala, cea mai desteapta, acum este ignorata, tratata cu brutalitate, agresata verbal chiar. Riscul este pentru unele cupluri ca saptamana aceasta, dar si in perioada urmatoare, sa se separe, la propriu si la figurat. Daca sunt singuri si intalnesc pe cineva, ghinionul lor, pentru ca pana sa realizeze ce vrea acea persoana de la ei sau ce isi doresc ei, se pot trezi casatoriti, iar cand se vor trezi la realitate, sa nu fie prea tarziu. Deci, din punct de vedere afectiv si emotional, as sugera cumpatare in perioada 12 – 17 martie. 

Femeile Leu pot avea probleme la locul de munca 

Exista un risc minim ca femeile Leu sa iste o serie de conflicte la locul de munca sau sa intre ele in conflict cu un sef si de aici o adevarata nebunie, care se poate incheia cu pierderea locului de munca pe 15 martie. Pluto prin Casa muncii sugereaza transformare prin adaptabilitate. Sa aiba grija la ce vorbesc la serviciu sau pe cine pun la punct, ca ar putea starni dusmanii pe viata. De asemenea, retrezesc niste adversitati cu care vor avea de furca daca doresc sa-si impuna punctul de vedere. De fapt, se simt nedreptatiti pentru volumul de munca depus și remunerat discirminatoriu, in comparație cu colegii barbați. Ei bine, daca stiu sa-si tina gura saptamana aceasta, ar putea sa se bucure de promovarea mult asteptata. O zi interesanta 16 martie.

Horoscop Minerva Fecioara 12 – 18 martie 2017. O saptamana in care marile realizari pot veni dinspre drumurile lungi, de calatorii, oricum lor le prea place sa calatoreasca, si desi par mai orientati catre sine, ca niciodata, nu scapa de invidii, barfa, mici bisericute care se formeaza in spatele lor, lucruri care ii amarasc si ii macina. Adevarul ca daca au o problema, atunci ea este legata de comunicare, fie spun prea multe, fie nu spun nimic, la orice nivel, ca este vorba despre colegi, ca este vorba despre viata de familie. 

Unele Fecioare traiesc acut sentimentul ca viata trece pe langa ei cu viteza luminii si dau cu piciorul la tot ce le-a adus stabilitate pana acum – viata de familie, parteneri sau copii, si incep sa traiasca cu o frenezie iesita din comun viata de noapte – cluburi, localuri, distractie… Alte Fecioare simt ca viata de familie nu le mai aduce nimic si ca au devenit prizonierii relatiei. Nu mai vor asta, asa ca isi strang lucrurile si pleaca fara sa mai priveasca in urma, inchizand usa unui trecut care nu le-a adus decat frustrari. in alte cupluri, acolo unde unul dintre parteneri este Fecioara, lucrurile se amesteca, ei fiind si foarte sentimentali, incearca sa inteleaga care le este locul in relatie. Este o perioada in care aspectul relational este sucit si rasucit pe toate partile. 

Din punct de vedere financiar, in aceasta saptamana Fecioarele vor avea surprize placute 

Profesional, auspiciile sunt bune, tot pentru femei, in sensul ca ele mai de graba dau un sens muncii de rutina bine facuta, barbatii sunt mai pragmatici si mai materialisti. Oricum, zile excelente pentru o evolutie profesionala peste asteptari – 13 si 14 martie, iar pentru femei si 15 martie; in mod special sunt favorizati cei tineri care au sansa unor deplasari in care vor da dovada ca sunt pregatiti temeinic pentru ceea ce fac. Este vorba despre profesii care cer indemanare si rabdare, capitol la care Fecioarele sunt asi. Avantajate profesii care cer atentie, migala si rabdare.

Mai multe detalii pe Huff.ro