Horoscop Minerva 15-21 octombrie 2017: Schimbări importante, pe cine influenţează Marele Benefic. Ce zodii au parte de surprize

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

12 oct. 2017, 06:33
Horoscop Minerva 15-21 octombrie 2017: Schimbări importante, pe cine influenţează Marele Benefic. Ce zodii au parte de surprize

Berbec– Săptămâna aceasta li se cere Berbecilor să fie mai profunzi. Din 10 octombrie, știm că Jupiter, Marele Benefic, a ajuns în Scorpion, în Casa a 8-a a acestor nativi, casa intimității, a ezoterismului dar și a jocurilor financiare.

Taur– Și la acești nativi dragostea plutește în aer. Este ca apa de băut și simt asta cu fiecare celulă. Din 10 octombrie, s-a produs o schimbare majoră în oceanul lor emoțional, pe măsură ce jovialul Jupiter a început prospectarea în Scorpion, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel. Marele Benefic a mai fost aici.

Gemeni– Ridicați un pahar de bunăvoință, întru sănătatea voastră spun asta, pentru că trebuie să gândiți în manieră eco și curat! Și pentru Gemeni, evenimentul demn de remarcat s-a produs pe 10 octombrie, când Jupiter și-a stabilit baza de operațiuni în Scorpion, tot în Casa a 6-a a muncii și a sănătății. Aceasta este o mare schimbare de dispozitiv.

Rac– Aud cumva un clopoțel, sotto voce, în ei? Este apelul de trezire pentru noutăți și nu trebuie să amâne ci să se ridice și să strălucească, să impresioneze, mai ales că veșnicul optimist, expansivul zodiacului, Jupiter, navighează din 10 octombrie prin Scorpion și în Casa a 4-a, a familiei, a eredității, a rădăcinilor! Nu este o glumă. Este un spectacol legitim.

Leu– Nu ştiu dacă îşi doresc în mod special să lucreze în străinătate, dar s-ar putea să fie tentaţi de o asemenea ofertă. Se pot simți traşi în direcții opuse, în momentul în care Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 3-a a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a drumurilor scurte și a familiei, până la 8 noiembrie 2018. Influența expansivă a Marelui Benefic îi poate face să trăiască momente unice.

Fecioară– Aceşti nativi sunt gata să scape de lucrurile care nu le mai convin. Mai mult, Jupiter, care şi-a început călătoria prin Scorpion, le amplifică simțul aventurii și al curiozității dar şi dorinţa de a ajuta, se află în Casa a 3-a a comunicării.

Horoscop detaliat inteagral, pe revista Teo