Horoscop Minerva 16-22 octombrie 2016: Leii trebuie să-şi concentreze atenţia asupra vieţii de familie

Horoscop Minerva 16-22 octombrie 2016: Afla care sunt cele mai importante provocari ale saptamanii pentru zodia ta.

15 oct. 2016, 12:48

Horoscop Minerva 16-22 octombrie 2016

BERBEC: Saturn in Sagetator, pare sa-i fi domolit pe acesti nativi, dar nu este asa. Berbecii sunt acum mai intelepti, lucruri de care aveau nevoie de altfel pentru a-si struni intrucâtva impetuozitatea navalnica.

Pluto continua meciul cu Uranus, mai mult, pe 16 octombrie se va alatura acestei gale astrale si Marte, stapânul lor, intr-o conjuncție strânsa cu Pluto, deci, atentie la impulsivitate dar si la sansele pe care le vor avea in aceasta saptamâna – profesionala si financiara, mai ales.

Horoscop Minerva Taur 16-22 octombrie 2016 

Saptamâna aceasta le-as sugera acestor nativi sa fie atenti la ce se petrece in casa, la relatia cu partenerul de viata si cu copii si sa nu dea prilej de certuri sau tensiuni aiurea.
in schimb, luni, 16 octombrie, un Zmeu cu focar conjuncția Pluto -Marte si trigonul de pamânt care pe lânga planetele amintite, implica Luna in Casa subconstientului si Nodul Nord, le poate aduce beneficii nesperate din punct de vedere material si social, un aspect care implica nu doar mediul in care traiesc, prietenii si sustinatorii ci si familia.

Horoscop Minerva Gemeni 16-22 octombrie 2016 

Gemeni – se risipesc norii, cât de cât si se mai linistesc apele. Ramâne inca viciata relatia cu banii mai ales ca au conjuncția Marte – Pluto in Casa afacerilor dar si a banilor partenerului de viața, dar toate vor reveni incet, incet la normal. Cred ca au invatat o lectie destul de neasteptata legata de modul de ati câstiga existenta, au invatat sa nu mai astepte sa le vina banii ci sa plece in recuperarea lor.

Horoscop Minerva Rac 16-22 octombrie 2016 

Rac – iata ca pentru acesti nativi decorul sentimental si cel profesional prinde o mai multa concretete ceea ce ii inspira si ii face sa viseze, sa imagineze un viitor mai degajat si nu in culorile sumbre in care care il vedeau mai acum câteva saptamani. 

Dar, ca trebuie sa existe si un dar, luni pe 17 octombrie, ar putea avea supriza ca partenerul de viata sa afle ca trebuie sa plece pentru câteva saptamâni sa lucreze la o filiala a institutiei dintr-o alta localitate, ceea ce ar putea sa le dea planurile peste cap sau vor afla ca un contract pe care il negociaza de ceva vreme, cade. Sa nu-si faca probleme nu sunt primii carora li se intâmpla asta dar nici ultimii. 

Interesant este cum cuplul Jupiter din Casa familiei vine sa aseze lucrurile prin sextilul cu Saturn, sa aduca armonia, intelegerea, degajeaza tensiunile asemenea unui burete imens care absoarbe tot ce ii stresa pâna acum, tot ce ii deranja la membrii familiei, tot ce ii nemultumea la partener si la copii.

CITESTE CONTINUAREA AICI