Horoscop Minerva 17-23 decembrie 2017. O săptămână ca în povești pentru aceste zodii, le merge din plin. PREVIZIUNI COMPLETE

Publicat: Vineri, 15 Decembrie 2017 14:17 // Actualizat: Vineri, 15 Decembrie 2017 14:17 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 decembrie 2017: Aceste zodii vor avea o săptămână ca în povești. Din 19 decembrie, unele zodii trec prin schimbări radicale.

BERBEC– Săptămâna va fi un pic ambiguă, deoarece trebuie să găsească un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe, deoarece au ca obiectiv pozitivizarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie. 

TAUR – Spuneam, cred că săptămâna trecută, că nativii Taur ar trebui să se bucure de ce au, pentru că vor veni zile mai grele. Iată că această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion. Acesta se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ, de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru.

GEMENI – Pentru acești nativi atmosfera pare să se tensioneze, efectele crucii cardinale pe cale să se disipe, ating sectoare sensibil legate de aceşti nativi – creativitatea, banii, susţinătorii, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta.

RAC – Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăesc mai mult decât ne închipuim.

LEU – Aceşti nativi pot fi fericiţi deoarece au tot ce-şi doresc. De 12 ani nu au mai fost într-o asemenea stare. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare, va fi cel care va face jocurile.

FECIOARĂ – Aceşti nativi par să fi luat ceva din anvergura specială a Leilor, le merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu, cât mai de grabă aş spune că este vorba despre boala unui părinte.

Horoscopul complet pe revista Teo

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6671
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H