Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017. Horoscop detaliat pentru fiecare zodie în parte.    

14 sept. 2017, 09:01
Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

Berbec – Ei continuă să fie dinamici și puşi pe fapte mari. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum, şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

Taur – Îmi par foarte dinamici contrar firii lor, ceea ce este bine pentru ei, că le mai pune în mişcare nu doar organismul și metabolismul, ci şi imaginația, poate li se trage de la Venus în tranzit prin Săgetător, mai ştii?!

Gemeni – Decizii pe toate planurile dar cele mai importante ţin de carieră sau de profesie. Cu excepţia zilelor de 18 şi 19 septembrie aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi în săptămâna care urmează va avea o finalitate sigură.

Rac – şi aceşti nativi se bucură de o săptămână bună. Încă de luni, 18 septembrie, trigonul în semne de foc, care se configurează în tema lor astrală, sugerează oportunităţi la care să fie atenţi, configuraţie care le va deschide nenumărate drumuri toată săptămâna.

Leu – aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi. Vizată este Casa credinței și a drumurilor lungi, unde se cer imperios o serie de schimbări.

Fecioară – şi aceşti nativi simt că timpul joacă în favoarea lor, în special profesional şi ca imagine publică ceea ce duce la capacitarea forţei interioare de a se exprima aşa cum le place lor. Logic, aproape matematic.

Citeşte mai multe pe revista Teo