Horoscop Minerva 18 – 24 februarie 2018. Este o săptămână agitată pentru aceşti nativi. Previziuni complete

Horoscop Minerva săptămânal – Află care sunt previziunile pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018 pentru fiecare semn zodical.

16 feb. 2018, 17:13
Horoscop Minerva 18 – 24 februarie 2018. Este o săptămână agitată pentru aceşti nativi. Previziuni complete

Horoscop săptămânal Minerva – Berbec: Este o săptămână de tranziție, când prioritățile lor vizând din preocupările lor se vor schimba în funcție de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec îşi pot folosi puterea emoțională pentru a-şi atinge obiectivele acum. Forțele planetare stimulează puterea telurică, energiile pământului, dar în acelaşi timp îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Horoscop săptămânal Minerva – Taur: Pentru Taur săptămâna este una cu un potenţial extrem. Le va aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv, deci, cu alte cuvinte, să-şi distribuie resursele corespunzător şi să investească doar în direcțiile care lucrează în favoarea lor. Citeşte continuare AICI

Horoscop săptămânal Minerva – Gemeni: Dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua. Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni brusc, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

Horoscop săptămânal Minerva – Rac: Pentru Rac săptămâna va fi una interesantă, axată pe noi realizări. Problemele care vor fi pe agenda lor, le va aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare sunt toate pe masa de lucru a acestor nativi. Acest lucru nu înseamnă, că ei nu vor face nimic.

Horoscop săptămânal Minerva – Leu: Săptămâna va avea o întreagă gamă de nuanțe caracteristice pentru Leu. Ar fi logic să ne concentrăm asupra dinamicii totale. Cu alte cuvinte, dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Horoscop săptămânal Minerva – Fecioară: Lucrurile vor începe să se mişte într-o direcţie sau alta, în funcţie de tema natală a fiecăruia. Venus nu-i va ajuta fiind în Pești, semnul opozabil, dar ei pot profita de această ocazie pentru a-şi manifesta pregnant iubirea și îngrijirea de sine prin voință. Asta nu înseamnă să stea cu gura toată ziua pe iubiți sau parteneri ori pe soț.

Horoscop săptămânal Minerva – Balanţă: Săptămâna care urmează Balanța este sfătuită să acționeze cu persuasiv, dar cu atenție. Spiritualitatea va fi un prim factor acum. Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal.

Citeşte mai multe pe revista Teo