Horoscop Minerva 18 – 24 martie 2018: Dezinhibiţii şi speranţe. Scapă de spectrul Lunii Negre. PREVIZIUNI COMPLETE

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce îți pregătesc astrele în această săptămână.

17 mart. 2018, 08:20
Horoscop Minerva 18 – 24 martie 2018: Dezinhibiţii şi speranţe. Scapă de spectrul Lunii Negre. PREVIZIUNI COMPLETE

BERBEC. Pentru unii este vitală încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoi care se împletesc armonic, iar berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

TAUR. Faţă de ceea ce a fost este bine, aşa am putea sintetiza evoluţia nativilor Taur în săptămâna care vine, sensibilitatea funcţionează la maximum într-o simbioză perfectă cu pragmatismul lor, mai ales când se pune problema financiară.

GEMENI. Creativitatea debordantă de care vorbeam şi săptămâna trecută, continuă să le aducă beneficii sub formă financiară, apreciere şi recunoaştere ceea ce le dă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme.

RAC. Dezinhibiţii şi speranţe. Scapă de spectrul Lunii Negre, nu vor mai avea reţineri să spună ce gândesc şi astfel par să-şi găsească, în sfârşit liniştea şi echilibrul. Viaţa li se pare mai frumoasă şi că merită trăită, iar femeile vor fi cele cu iniţiativa săptămâna aceasta.

LEU. Pentru aceşti nativi vitală în săptămâna care urmează este comunicarea. Atmosfera se relaxează chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice în sectoarele bani, iubire şi studiu. În general, lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei mai ales dacă se pune problema comunicării, a conceperii unor drafturi pentru agreementuri, varii contracte, înţelegeri etc. Începe ruleta norocului.

FECIOARĂ. Dacă până acum la aceşti nativi era totuşi mai detensionată atmosfera, iată că săptămâna debutează furtunos, mai ales pentru femei care trebuie să fie atente mai ales la viaţa de cuplu sau la iubire.

BALANȚĂ. Iată că şi aceşti nativi îşi revin încet, încet, nu înseamnă că au scăpat de probleme. Totuşi, tabloul săptămânii este încă în nuanţe pământii, sunt probleme care nu dispar de azi pe mâine, sunt lucruri şi atitudini la care nu pot renunţa deodată, obişnuiţe pe care foarte greu le dai deoparte, dar dacă nu îneţelg că această curăţenie interioară este necesară, vor rămâne blocaţi încă mult timp de acum încolo.

SCORPION. Până şi puţinii prieteni pe care îi au, şi pe aceia îi resping! Sau este posibil să piardă un prieten la care au ţinut foarte mult ceea ce îi va da peste cap. Oricum, vor avea o săptămână mixată cu bine şi cu rău asemenea multor altor semne din zodiacale.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANTASCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI.