HOROSCOP MINERVA 2-7 APRILIE 2018: Se anunţă câştiguri neaşteptate, aventuri amoroase şi o discuţie cu şefii

Horoscop săptămânal Minerva 2 – 7 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie Află ce îți rezervă astrele în această săptămână în funcție de semnul tău zodiacal.    

02 apr. 2018, 03:49
HOROSCOP MINERVA 2-7 APRILIE 2018: Se anunţă câştiguri neaşteptate, aventuri amoroase şi o discuţie cu şefii

HOROSCOP MINERVA 2-7 APRILIE 2018

BERBEC. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

TAUR. Şi pentru aceşti nativi lucrurile se mai detensionează în sensul că nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui dead line şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală. 

Horoscop Minerva aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie: Cum se anunţă Paşte 2018 pentru fiecare

GEMENI. Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva stabilității locului de muncă, comunicarea mai ales dacă este vorba despre femei, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta. De asemenea, atenţie la ce spun. 

RAC. Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăsesc mai mult decât ne închipuim. 

LEU. Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit, dar putem vorbi pentru câteva zile de câştiguri aşteptate. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare va fi cel care va face jocurile. 

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANTASCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI.