Horoscop Minerva 20 – 26 mai. O perioadă care aduce noi începuturi. Mare în Vărsător, Gemeni în Casa Muncii

O săptămână care vorbeşte despre noi începuturi. Cu toate acestea, Uranus care a intrat în Taur săptămâna trecută şi unde va sta până în 2026, ţi-ar putea aduce o mentalitate cu totul nouă.

19 mai 2018, 12:28
Horoscop Minerva 20 – 26 mai. O perioadă care aduce noi începuturi. Mare în Vărsător, Gemeni în Casa Muncii

Horoscop Minerva 20 – 26 mai

Pesti

Tot acum, s-ar putea ca energiile Universului să te încurajeze să îmbrăţişezi schimbarea cu dorinţa de a te mişca în afara zonei tale de confort. Rezultatul ar fi că percepţia şi perspectiva asupra vieţii ar putea începe să se schimbe într-un mod remarcabil.

În acelaşi timp, Marte se mişcă prin Vărsător, în Casa a 12-a, în sectorul tău spiritual, provocându-ţi psihicul şi trimiţându-ţi meaje prin vise puternice şi vii, în felul cum eşti obişnuit.

Varsator

De-a lungul lunilor şi în anii următori vei avea multe şanse să descoperi mai multe despre rădăcinile tale, de unde vii şi cui aparţii cu adevărat. Tot acum, Marte aflat în semnul tău, în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a studiului şi a filosofiei de viaţă, unde va rămâne ceva timp, îţi stimulează vitalitatea şi te încurajează să rezolvi planurile şi proiectele care au un dead line apropiat.
Mişcarea lui Venusprin Casa a 5-a a creativităţii şi din a doua parte a săptămânii prin Casa a 6-a a sănătăţii, te poate face să te răsfeţi, chiar dacă nu vrei să faci acest lucru. Distracţia şi romantismul pot fi, de asemenea, pe ordinea de zi, pe măsură ce Soarele se mută în zona de relaxare unde va sta doar vreo patru săptămâni.

Capricorn

 
O influenţă, e drept, mai atenuată ar putea avea un efect liniştitor asupra relaţiilor tale cu Venus, care de sâmbăta trecută este în Casa a 7-a, a relaţiilor. Acest lucru poate fi perfect pentru vindecarea unei legături cheie. În cele din urmă, mişcarea Soarelui din Taur în Gemeni prin Casa muncii şi a sănătăţii poate fi un apel pentru eficientizarea muncii şi a rutinei legate de sănătate.
 
Nu prea faci greşeli când se pune problema vieţii sntimentale. Ştiu că ai obiceiul de a acorda atenţie fiecărui detaliu, oricât de mic ar fi, aşa că acum este timpul să-l foloseşti.
 
Citeste continuarea pe revista teo