Horoscop Minerva 20-26 noiembrie 2016: Gemenii şi Fecioarele au o săptămână decisivă. Iată predicţiile astrelor şi pentru zodia ta

Citeşte zodiacul oferit de astrologul Minerva şi află ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 09:10
Horoscop Minerva 20-26 noiembrie 2016: Gemenii şi Fecioarele au o săptămână decisivă. Iată predicţiile astrelor şi pentru zodia ta

Berbec

Acesti nativi simt pe pielea lor ce inseamna sa muncesti fara sa precupetesti, eforturi ca sa te achiti, in timp record de obligatii sau de sarcini. Cu toate acestea, ar fi bine sa nu se culce pe o ureche ca sunt bine vazuti, caci, indiferent ca sunt femei sau barbati, trebuie sa fie atenti la sforile care se trag pe la spatelor lor, in special de catre o femeie.

Este ca si cum cineva ar atenta la scaunul lor, la pozitia lor si chiar la relatia lor. Sa fie atenti mai ales ca Marte, stapanul lor, aflat intr-o pozitie care nu ii avantajeaza deloc, adica in patrat cu Junona, poate aduce unele turbulente de natura afectiva vis-a-vis de sine, de atitudine, de prezenta de spirit etc.

Taur

Acesti nativi vor trebui sa fie un pic mai increzatori in ceea ce isi doresc sa faca, sa nu se mai agate de lucruri, de efemer si iluzoriu si cred ca in ultimii doi ani au invatat acest lucru cu varf si indesat.

Au facut foarte multe eforturi sa puna in practica o suma de idei, posibil care tin de studiu, posibil de credinta sau de un drum. Oricum blocajele se regasesc inca la nivelul relatiilor cu strainatatea, in special pentru cei care lucreaza in comertul exterior sau au afaceri cu strainatatea.

Citeşte şi  Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 noiembrie, în funcţie de zodie

Gemeni

Chiar daca din fundal Careul in T mai zgandare, saptamana aceasta nu cred ca Gemenii sa aiba probleme, poate una de alegere, dezamagire sau neimplinire, si este vorba despre ceva ce ii loveste afectiv, e ceva care de mult timp ii chinuie, mintal mai de graba, si care, acum, fie le da lovitura decisiva, fie ii ridica in slavi.

Deși pare laborios, Careul in T mediat de conjuncția Pluto – Venus intre opoziția Jupiter – Uranus este destul de restrictiv. Afectiv nu as putea spune ca lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv ca ei sunt foarte detasati sentimental si de aici riscul ca relatia sa ia o turnura neplacuta, cu o finalitate neasteptata.

Rac

As spune ca le merge bine pe toate planurile, cu mici exceptii pentru ca viata se cere si condimentata, dar as spune ca segmentul afectiv, studiu, serviciu si chiar sanatate, sunt foarte bine sustinute.

Stapana lor, Luna, este in faza de descrestere si le poate accentua starile de somnolenta, de indispozitie si de energie, iar pe 21 noiembrie vor resimti conjuncția dintre Jupiter și Luna ca pe o explozie mentala, o avalansa de stari, de trairi, de rememorari, care ii va transforma nu doar in interlocutori vivaci, ci si intr-un difuzor de idei care mai de care mai indraznete, vizand, ce altceva decat familia, viata in cuplu si copiii.

Citeşte continuarea pe Revista Teo